M.Kemal Atatürk bölümüne biraz daha ilgi gösterelimBeyler lütfen biraz ilgi gösterelim .nbu bölüme günde 2 , 3 mesaj anca geliyor oysaki spor bölümünde Fenerbahçe - Galatasaray konu sayısı 461 mesaj sayısı 7,248 yani Atamız ve şehitlerimiz
Konu CagLarHan tarafından açılmış, 410 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
M.Kemal Atatürk bölümüne biraz daha ilgi gösterelim konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 410. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #51388
Karma etkisi: 953
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 94465
|
Beyler lütfen biraz ilgi gösterelim .nbu bölüme günde 2 , 3 mesaj anca geliyor oysaki spor bölümünde
Fenerbahçe - Galatasaray konu sayısı 461 mesaj sayısı 7,248 yani Atamız ve şehitlerimiz olmasaydı bugün ne fenerbahçe nede galatasaray olurdu buradaki ilgiyi biraz daha artırmamız ve anlamlı şeyleri biribirimize göstermemiz gerek buradaki konu 339 mesaj sayısı sadece 2,619 yani oraya gösterdiğimiz ilgiyi biraz da buraya göstermemiz gerek |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33887
Karma etkisi: 1772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 176260
|
bencedde ilgi arttırılmalı ama bence o iki bölümün mesaj sayısını kıyaslama çünkü haftada bir maç oluyo abi
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Co-Admin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2199 Yer: Kastamonu - 37
Karma etkisi: 375223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 37520707
|
Malesef durum ortada,ama kimseyi zorlayamayız.Teşekkürler duyarlılığın için.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #447 Yer: αηкαяα
Karma etkisi: 193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18490
|
abi ne vermeye çalışsak aratıyorum direk karşıma çıkıyor
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47801 Yer: im KALBİN
Karma etkisi: 44090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4407476
|
fb2060 , duyarlılığın için teşekkürler ama modumuzunda dediği gibi kimseyi zorlayamayız, 1980 sonrası yetişen gençlik daha çok "hayyamcı" olarak nitelenebilecek özellikler taşıyor. Özdeğerlerimizden uzak, okumayan, egoist, farkında olmadan globalizmin etkisiyle emperyalizmin ekmeğine yağ süren genç sayısı hiç de az değildir. Bir arkadaşın imzasında gördüğüm şu cümle çok şeyi anlatıyor. "Atasını tanımayan it peşinde gezer."
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #52298 Yer: "ŞANLI"urfa!!!
Karma etkisi: 1005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 99615
|
ewet aslında bu bölüme daha da fazla ilgi gösterilmesi gerek en önemli forum bu
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25922 Yer: ben de anlamadım yerimi malatya-van arası heryer :D
Karma etkisi: 4262
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 424888
|
Alıntı:
ya benim internette wardomdan başka gezdiğim bi yer yok onun için böyle konuları bile ancak burdan bulabiliyorum ne yapabilirim ki ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48115 Yer: .
Karma etkisi: 1261
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 125374
|
GÜsel Ve İlgİnÇ Bİ Noktaya İlgİ ÇekmİŞsİn Duyarlilipin İÇİn Saol.aslinda Haklisin. Belkİ De YÜce Atamiza Gereken DeĞer Tam Olarak Verİlmİyor.
Oysa Kİ BaŞka Bİr Mİlletİn BÖyle BÜyÜk Bİr Önderİ Olsaydi Çok Daha Farli Olurdu. Ama Ben Yİnede TÜm Wardomcularin Ata Yi GÖnÜlden SevdİĞİne İlkelerİne Ve Cumhurİyete Sahİp ÇikacaĞina İnaniyorum. ÇÜnkÜ Wardomcularin Kalbİnde Ole Gerİcİ, BÖlÜcÜ DÜŞÜnceler Yer Almaz. Wardomcular ÇaĞdaŞtir. Wardom Ve Wardomcular Olarak Her Zaman AtatÜrk Esaygili Ve Cumhurİyetİn Koruyucusu Olan Bİreylerİz. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|