m2 pwp server kurmaiyi gunler ben yigenime söz verdim metin2 pwp kuracam diye fakat ben hic anlamıyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz sizlerden istegim bana anlaması basit olan bir adet video ve dosyaları
Konu thesilici tarafından açılmış, 501 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
m2 pwp server kurma konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 501. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #454179 Yer: ADS Her YerDe...
Karma etkisi: 2
![]() Karma: 10
|
iyi gunler ben yigenime söz verdim metin2 pwp kuracam diye fakat ben hic anlamıyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz sizlerden istegim bana anlaması basit olan bir adet video ve dosyaları
![]() saygılar iyi gunler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #61101
Karma etkisi: 9793
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 978531
|
valla bende bilimiyorum gerçi anlatan siteler var ama, eğer kuracaksan şu tavsiyelere uy, birçok kişi gelir emin ol:
1-edit işi sunucularda abartı. birkere edit işini yapma, hızlı lvl alma ve itemlere efsun atma olsun. Üstünlük bilgi ile sağlanırsa seviyeli olur. 2- edit olacak illaki diyorsanda, hangi iteme ne özellik gelebiliyorsa orjinalinde yine onlar gelsin ama fullerini tutturmaya izin ver. (örneğin kılıca 5 efsun izni veriyorsan bu efsunlar kılıca gelebilecek efsunlar olsun ve maksimum degerlerinde alsın) böyle olursa emeğiyle efsun atanlar yinede 5 de 5 full efsun tutturamayacağından efsunluların bir farkı olur. efsun alamayanlarda etkisisiz eleman olup oyunu bırakmaz sunucun boş olmaz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir Üye
Üye numarası: #
kardeş ben kendime ve türkiyeye ait küçük bir m2 server kurmak istiyorum
nerden ve hangi siteden kurcağımı bilmiyorum yardım ederseniz +rep vercem şimdiden teşekkürler |
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2011
Üye numarası: #553613
Karma etkisi: 13
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1235
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2012
Üye numarası: #592469
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Counter Strike 1.6 Free Server kurma yRd | KaraGumRuK | Accounts | 6 | 24-08-2009 16:11 |
| sql server local kurma yardım | cagatay342 | Databaseler | 2 | 21-08-2008 16:53 |
| Microsoft, Windows Server 2008 ile ilgili yeni sertifikasyon programını duyurdu. | a_erol3 | Sertifikasyonlar | 1 | 05-01-2008 15:23 |
| Xlight FTP Server Professional 2.80 | wyruss | Programlar | 0 | 20-12-2007 15:40 |
| Sql Server Nedİr ? | ecco | Databaseler | 11 | 21-09-2007 16:59 |
|
|