m3hm3t abi bi yardım edermisin hesabım calındı:Sm3hm3t abi 1ay önce bir elemanla ortak olmustum sonra babasının tahini cıktı erzuruma cocuk giderken sifreyi degistirip gitti simdi hesap onda geride alamıyorum.Sana gerekli bütün bilgileri veririm hangi kredikartıyla yatırıldı
Konu hoobtank tarafından açılmış, 511 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #316391
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
m3hm3t abi 1ay önce bir elemanla ortak olmustum sonra babasının tahini cıktı erzuruma cocuk giderken sifreyi degistirip gitti simdi hesap onda geride alamıyorum.Sana gerekli bütün bilgileri veririm hangi kredikartıyla yatırıldı hangi hesaba yatırıldı hatta hemensatinal.com dan 12ay taksit yapacaktık sonra sana kredi kartıyla pesin ödemistim hani onayla demistin sen bana ben nasıl onaylanacak demistim
ya lütfen m3hm3t abi yardım et sana gerekli bütün bilgileri veririm hesabımın ıd si hoobstank tı![]() hatta o cocukla benim bilgilerimi karsılastır m3hm3t abi ben sana herseyi sölerim hangi kredi kartıyla hangi hesaba yatırıldıgını o sana hic bir sey söleyemez. Düzenleyen hoobtank : 08-03-2009 at 09:43. |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135108 Yer: BirZamanLarBuraydı...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1347390
|
Arkadaşlar butür mevzularda dikkatli olun
Sonuçta hesabınız basit birşey değil 1stclass hesabı ,bir banka hesabından daha tehlikeli ,neden diye sormayın bir keyloggerla yapılamyacak şey yok m3hm3t abi online olur olmaz size yardımcı olacaktır ! LÜtfen hesabınızı paylaşmayın ![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #316391
![]() Karma: 10
|
evet bir hata yaptım ama cocukla cok fazla para kırıyorduk sonra .. yaptı giderken sifreyi degisti
![]() Düzenleyen тнєвℓα¢к∂єαтн : 08-03-2009 at 10:04. Sebep: Seviye :) |
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
Üye numarası: #300655
Karma etkisi: 179
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 17544
|
Valla ben hesabımı paylaşmam sadece arkadaşa şifre gelmişmi gelmemişmi onu sölerim en iyisi bu yani o da adam buluyo bende iyi iş çıkarıyoz yani.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1196 Yer: Aydın
Karma etkisi: 10701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1068802
|
Konuyu m3hm3t'e bildireceğim sizde bildirmeyi unutmayın
Konu Kapalı. |
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 10955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
1stClass hesaplar tek kişiliktir.
İlgili kullanıcının erişimi kapatılmıştır. |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|