mail hesaplarını outlooka tanıtmaya konuyu yanlış yerde açmadım umarım. ttnet, trnet hesaplarımı outlooka kuruyorum. mailleri almada bi sorun yaşamıyorum ama gönderemiyorum. internete işyerindeki network üstünden bağlanıyorum. trnet, kendisi dışında farklı bi servis sağlayıcıdan
Konu bulzabeeb tarafından açılmış, 426 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
mail hesaplarını outlooka tanıtma konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 426. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23673
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -461
|
ya konuyu yanlış yerde açmadım umarım.
ttnet, trnet hesaplarımı outlooka kuruyorum. mailleri almada bi sorun yaşamıyorum ama gönderemiyorum. internete işyerindeki network üstünden bağlanıyorum. trnet, kendisi dışında farklı bi servis sağlayıcıdan bağlananlar için başka bi smtp adresi vermiş. ama yine de olmuyo. ttnet'ten zaten hiç bi beklentim yok. mail attım adamlara takmadılar bile. bunun nedeni ne olabilir. takmamalarının diil tebe ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19215 Yer: Broadcast (255.255.255.255)
Karma etkisi: 352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34262
|
ttnetin muhteşem exchange sunucularından olabilir mail gönderirken web araüzünü kullan bence bi de ttnette sanırım bide bu linkten bi bak istersen ayarlara BURADAN |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|