Mail listesi bire on veriyorumElimde güncellenmiş, kontrol edilmiş, kategorili ve profesyonel 14 milyon mail içeren data mevcut. Elinde az veya çok mail listesi bulunan herkes ile takasa girebilirim. Takasta ölçüm şudur ki, 1 maile
Konu akdeniz1976 tarafından açılmış, 756 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Mail listesi bire on veriyorum konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 756. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72146
Karma etkisi: 0
![]() ![]() Karma: 181
|
Elimde güncellenmiş, kontrol edilmiş, kategorili ve profesyonel 14 milyon mail içeren data mevcut.
Elinde az veya çok mail listesi bulunan herkes ile takasa girebilirim. Takasta ölçüm şudur ki, 1 maile 10 güncel mail. Yani 100 bin mail içeren bir dosyanıza 1 milyon güncel mail göndereceğim. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=405186 İrtibat için reklamlar7_24@hotmail.com akdeniz_adana@windowslive.com |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #448416 Yer: İm Yok
Karma etkisi: 359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 35628
|
bu maillistler ne işe yarıyo kii mail atp elinize ne geçiyo
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38277 Yer: ZonguLdak
Karma etkisi: 4083
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 407442
|
hesapları hangi yöntemle kontrol ettiniz? (yanlış anlama lütfen, sadece bazı yöntemler veya programlar stabil sonuç vermiyor, hesapları aktif gösteriyor ama gerçek de değiller)
ayrıca, ağırlıklı hangi mail uzantıları var? bu piyasadaki 20 milyon adres diye dağıtılan değildir umarım? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
|
Merhaba,
Mail listesi işi ile 10 yıldır uğraşıyorum. Son iki yıldır da kendi smtp serverim üzerinden gönderim yapıyorum. Yani profesyonel çalışıyorum. Kontrolüde yine smtp serverimi kullanarak validate programları ile yaptım. Ayrıca piyasadaki ve her forumda bulunan çoğaltma mailleri ile hiç ilgisi yok bendeki listelerin. Başlıkları halinde paketlerimi aşağıda yazdım... Paketlerimin tamamı düzenlenmiş ve kategorilere ayrılmış haldedir. Yani diğer arkadaşlar gibi kocaman bir klasöre doldurulmuş çakma listeler değildir. Özel bir çalışmanın sonucudur. Ayrıca tamamını satınalmak isteyenler de mail atabilirler. Çok uygun fiyata verebilirim. Paket.1 Büyük Ticari Rehber Paket.2 İstanbul Rehberi Paket.3 Antalya Rehberi Paket.4 İzmir Rehberi Paket.5 Bursa Rehberi Paket.6 Ankara Rehberi Paket.7 Forum Üyeleri Rehberi Paket.8 Firma Çalışanları Rehberi Paket.9 Türkiye Geneli Büyük Rehber 2010 Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=405186 Paket.10 Türkiye Geneli Büyük Rehber 2009 Paket.11 Türkiye Geneli Büyük Rehber 2008 Paket.12 Türkiye Geneli Büyük Rehber 2007 Paket.13 Genel Firmalar Rehberi 2010 güncel Paket.14 Genel Firmalar Rehberi 2009 güncel Paket.15 Genel Firmalar Rehberi 2008 güncel Paket.16 Genel Firmalar Rehberi 2007 güncel Paket.17 Com Net Grubu Firma ve Genel Mailler Paket.18 İl Rehberi Paket.19 Sektör Rehberi Paket.20 Özel Rehber |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #345749
Karma etkisi: 8687
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 868342
|
Ben bu listlerin güncel olucagını bilsem takas yapardık senle ama sanmıyorum kardeşim ben bunların güncel olabilcegini
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
|
Şunu açıkça ifade edeyim, güvenip güvenmemek konusu sana kalmış.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=405186 Listeyi bilerek gönderim ki hiç kimse güncel olmayan bir listeyi böyle düzenli hale getirip kategirli olarak ayıramaz. Bu işi ticari olarak yapıyorum ve 730 müşterim var şu an, amacım hep verdim şimdiye kadar şimdi ise takas yolu ile arşivimi genişletmek. Bak örnek vereyim, paket 1 ticari rehber 300 bin Türkiye geneli firmanın bütün bilgileri excel formatında mevcut. Güncel olmayan bir firma bilgisi yani mektup adresi dahil bilgi olamaz değil mi. Paketime güveniyorum, zorla da takas yapalım demiyorum. Herşey net ve açık bende isteyen gelsin yapalım takasımızı istemeyene yolu açık olsun. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
|
Teklifim hala geçerli
bana akdeniz_adana@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. Yeni güncel mailler ekledim paketime. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|