Mail scriptleriforumda bazı arkadaşlar maillerin sonuna bazı scriptler koyarak karşı tarafın bilgisayarına res attırabileceğimizi yeni scriptlerle daha pek çok şey yapabilceğimizi yazmışlar benim merak ettiğim bu scriptleri kendimiz nasıl yazabiliriz hangi
Konu __DeFeNDeR__ tarafından açılmış, 249 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Mail scriptleri konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 249. |
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #77686 Yer: sen..
Karma etkisi: 11082
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1107347
|
forumda bazı arkadaşlar maillerin sonuna bazı scriptler koyarak karşı tarafın bilgisayarına res attırabileceğimizi yeni scriptlerle daha pek çok şey yapabilceğimizi yazmışlar
benim merak ettiğim bu scriptleri kendimiz nasıl yazabiliriz hangi kodlar hangi amaçlar için kullanılır bununla ilgili ayrıntılı dökümanlar nerden bulabilirim bide elinizde hazırda basit scriptler varsa paylaşırsanız sevinirim Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=75703 not:bide bu scriptleri maile nasıl eklicez yani normal mailimizi hazırlayıp sonuna direk yapıştırcakmıyız bunları yoksa html olrak kaydedip ölemi yollacaz bu konudada beni aydınlatın lütfen EDİT:kimse cevap vermeye değer bulmuyomu sormu galiba ama ben gerçekten merak ettiğim için soruyorum bi ilgilenin lütfen Düzenleyen __DeFeNDeR__ : 15-07-2006 at 02:20. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|