Mail şifresi kırmaÖncelikle şunu belirtmek isterim yazılım bilgim orta seviyede ama bu hack olayı sırası nasıl oluyor. Örneğin port açma,birleştiriciler yardımı ile exe dosyası felan filan... Varsa yardım etmek isteyen bir yiğit
Konu mys4ntrophe tarafından açılmış, 1607 kişi tarafından görüntülenip, 13 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Mail şifresi kırma konusundaki toplam yorum: 13, okunma sayısı: 1607. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2011
Üye numarası: #568600
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Öncelikle şunu belirtmek isterim yazılım bilgim orta seviyede ama bu hack olayı sırası nasıl oluyor. Örneğin port açma,birleştiriciler yardımı ile exe dosyası felan filan...
Varsa yardım etmek isteyen bir yiğit anlatırsa sevinirim... Sadece genel hatlarıyla şu yapılacak şu yapılacak şekliyle. Araştırmasını ben yapabilirim. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=511807 Şimdiden yardım eden ve etmek isteyenlere teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #233089 Yer: Istanbul
Karma etkisi: 71
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6732
|
1StClass alabilirsen senin için yararlı programlar ve videolar mevcut tabii ki alamıyorsanda şu yolu takip edebilirsin.Mail hacklemek için wordlist hazırlarsın fakat bunu beklemek istemiyorsan uğraşma derim veyahut elinde bir vds sunucusu varsa yüksek işlemci ile hızlı deneme yaptırabilirsin.Başka bir yöntem ise sosyal mühendislik ile keylogger/stealer yedirerek yapabilirsin aynı zamanda port açmanada gerek kalmaz.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #11207
|
Windows bir sisteme mi girmek istiyorsun? Remote olarak?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #260966
|
essential nettools proğrmında , ARAŞTIRMANA bir uygulama yapma amaçlı devam edebilirsin dostum.....
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2012
Üye numarası: #580603
|
msn şifresi kırmam lazım lütfen yardım edin
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2012
Üye numarası: #582622
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2012
Üye numarası: #589753
|
nerden bulabiliriz peki bilgin varmı ??
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2012
Üye numarası: #584282 Yer: im deyim :)
|
Pazarda Satıyolar 3 tanesi 1 lira
![]() ![]() 1stClass Başka YoLu Yok. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2012
Üye numarası: #578133
|
1ısClass ı doru düzgün kullanabilen biri varsa banada yardımcı olabilirmi detaylı olarak
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2012
Üye numarası: #584282 Yer: im deyim :)
|
pm Atın Yardımcı Olayım...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2012
Üye numarası: #595197
|
arkdasım eger imkann varsa bu hack konusunda banada yardım edermisin
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2012
Üye numarası: #602339 Yer: Paris / Türkiye !
|
1stClass Hakkında bilgi almak istiyorum
Ulaşırmısınız ?_ Mesaj Yolu ile Anlatımı yollarsanız iyi olur 0543 475 99 77. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2011
Üye numarası: #567609
|
herkes bır ıkı asamada mail hacklenır sanıyor.Hack yapmak oyle basıt bır iş deıl
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99578 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 2848
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 283847
|
Mail Hacking konusu ile birlikte bu işin diğer yönlerini de ele alacak olursak. Başladığımız veya başlamayı seçtiğimiz bölüm, öğrenmek istediklerimiz, öğrendiklerimiz, katettiğimiz yol hepsi başlı başına zorluklarla dolu bir maratonu andırmasına karşın belirli güvenlik açıklarından kaynaklanan sızıntılardan yararlanarak bu işi kolay hale getirmekte elbette mümkündür.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=511807 1StClass bölümü elbette konu hakkındaki uzman kişilerin olduğu, daha fazla dökümanın olduğu bir bölüm. Fakat kendinize bu konu hakkında bilgi edinmek istiyorsanız veya bu işin gerçekten nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorsanız. Öncelikle sistemin nasıl çalıştığına ve sizin aslında ne aradığınızı kendiniz bilmeniz gerekiyor. Mesela; Bilgisayar nedir ? Bilgisayar Nasıl çalışır ? Ağ nedir ? Yazılım nedir ? Network nedir ? Yani verdiğim sorulara bakarsanız çok sabit, kendimde katılıyorum ve bahsettiğiniz konu ile hiçbir ilgisi alakası olmadığını söyleyebilirsiniz. Dediğim gibi bir işi tamamen öğrenmek istiyorsanız kendi görüşüm sistemin nasıl çalıştığını öğrenmenizdir. Bir şeyin nasıl çalıştığını öğrenmeden kullanmasını öğrenemezsiniz. Daha doğrusu nasıl korunduğunu bilmediğiniz birşeyin açığını veya boşluğunu bulamazsınız. Gelişmek ortadan değil baştan emek,çaba,sabır dahil olmak üzere dahasını gerektiren bi olgudur. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| word şifresi kırma | donsuzjuan | Yardım | 7 | 04-03-2011 19:38 |
| Aircrack-ng ile kablosuz ağ şifresi kırma. YARDIM | Truncu | Wireless - Kablosuz Teknolojiler | 12 | 27-12-2010 10:24 |
| Kowboy 3.0 İle MSN Şifresi Kırma ( Resimli Anlatım ) | Suk1y3n | Çöp Kutusu | 38 | 30-01-2008 21:35 |
| Administrator Şifresi Kırma | he_20 | Yardım | 11 | 02-07-2005 15:25 |
|
|