Mailin nerden geldiğini öğrenme ??Merhaba arkadaşlar bana bir mail geldi mailin gönderen ve gelen kısmında benim adresim yazıyor.Hotmail'ime geldi ve onda Bu ileti SmartScreen filtrelerimize kuşkulu görünüyor. yazıyor. Aynı şekilde GMail'ime gelende de Bu
Konu Forexdx tarafından açılmış, 486 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Mailin nerden geldiğini öğrenme ?? konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 486. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #275320 Yer: 192.168.1.1
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1609
|
Merhaba arkadaşlar bana bir mail geldi mailin gönderen ve gelen kısmında benim adresim yazıyor.Hotmail'ime geldi ve onda
"Bu ileti SmartScreen filtrelerimize kuşkulu görünüyor." yazıyor. Aynı şekilde GMail'ime gelende de Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=508544 "Bu ileti şu adres tarafından gönderilmemiş olabilir şeklinde yazıyor." Mailin aslında hangi e-posta adresinden geldiğini nasıl öğrenebilirim. Acil yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2011
Üye numarası: #523929 Yer: İzmir / Bornova
![]() Karma: 10
|
bu eposta güvenli olmadığını gösteriyor dikkat etmeni tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #184337
Karma etkisi: 42
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3702
|
Hotmailde iletiyi seçip sağ tıklayınca kaynak göster diye bir seçenek var ona tıkladığın zaman ip adresini veriyor. received from'un yanında yazan ip adresi oluyor sanırım karşı tarafın adresi.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Tekrar anlatayım Gelen maili açın sağ üst tarafta yanıtla yazan yazının hemen yanında (sağ tarafta) küçük bir ok tuşu var ona basın çıkan menüden "ileti kaynağını göster" seçeneğini seçin yeni bir sayfa açılacak orda Sender İp Adres: yazar orası göndericinin ip adresidir
![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=508544 ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Vuvuzelanın nerden geldiğini merak edenler? Çalmadan önce düşünmek lazım (+16) | terguden | Geyik | 40 | 15-07-2010 17:50 |
| Wİn 7 orjİnal oldunu nerden anlariz ? | bigdede | Windows 7 | 8 | 02-02-2010 23:04 |
| Nerden?... | +Zafer | Genel | 0 | 09-02-2008 08:44 |
| nerden geldiğini sakın ama sakın unutma... | -PeaCé | Genel | 6 | 24-12-2006 11:50 |
|
|