Mail,msn Hackte 7Altın kural1)Gizli sorunun cevabini tahmin etme Bu yontemde gizli sorunun cevabini tahmin ediioruz. Bu biraz sizin kurban hakkindaki bildiklerinize bir de aramaniza bagli. Eger kurbanin mesela En Sevdigi Filmi buyuk ihtimalle
Konu thehunturk tarafından açılmış, 1577 kişi tarafından görüntülenip, 17 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Mail,msn Hackte 7Altın kural konusundaki toplam yorum: 17, okunma sayısı: 1577. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1191
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
1)Gizli sorunun cevabini tahmin etme
Bu yontemde gizli sorunun cevabini tahmin ediioruz. Bu biraz sizin kurban hakkindaki bildiklerinize bir de aramaniza bagli. Eger kurbanin mesela "En Sevdigi Filmi" buyuk ihtimalle dogru cikar. Bir de agiz arama yontemi var. Diyebilirsiniz, ki ben bu aksam dvd de film izleiecegim senin en sevdigin film ne tabi buna cevap almak icin karginizdaki ile iyi gecinmelisiniz. Buyuk ihtimalle cevabi boylede bulabilirsiniz. 2)Fake Bu yontemde kurbana bir mail gonderirsiniz sahte bir mail adresiyle. Bu mailin icinde size kurbanin sifresini gonderecek bir program vardir. Eger kurban bu maili acip icin- deki programi download ederse, sifresi size gelir.(www.cubucak.net/msnfeik ve www.sa-sa.de.tf) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=6346 3)Keylogger Bu yontemde kurbanin bilgisayarina girdikten sonra keylogger kullanarak klavyedeki harf kombinasyonlarini goruruz ve mailinin sifresini burdan cikarabiliriz. 4)Password Cracker Bu yolda Password Cracker adli program sizin worlistinizdeki kelimeleri tarar ve eger sifrenin sizin wordlistinizdeki bi kelime olup olmadigini soyler. Eger sifre wordlistinizde bulunursa hangi kelime oldugunu size soyler ve tarama sonucu mail hack gerceklesir. 5)IceColdReloaded Bu programla kurbanin mail adresi dondurulur. Kurbana mail adresine girmesini soyleriz, giremez. Senin hesabini ben kapattim ancak ben acarim sifreni ver acayim dersiniz mecburen verir ve mail hack gerceklesir.Ancak bu program bilgisaiar kapaliiken calismaz. 6)Mail bomber Bu program kurbana mailin alamayacagi kadar program gonderir ve mail siniri dolunca mail coker. 7)Maili satin almak yontem maili satin almak parali mailli sitelerde gecerlidir mesela Hotmail de 3 ailik 5 milion hackleieceginiz kisinin mailini satin alirsiniz bu yontemi genelde onemli maillerde kullanirlar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2921 Yer: Bursa
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 47
|
Sağol Huntürk bu sayede msn de gelen hep aynı sorulardan "mail nasıl hacklenir vs." kurtuluruz inşallah.Buyrun okuyun deriz.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2604 Yer: Besiktas
![]() Karma: 14
|
Çok güzel bir arşiv ama 4 ve 5 biraz zor iş belkide kendi şifreme bakarak diyorum çünkü bu şekilde bir worlt list ve tarama zor olur diyorum zaten belirli bir denemeden sonra hotmail hesabı geçiçi olarak deactive ediyor ama yinede güzel arşiv teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1782
|
güzel bi bilgi olmuş ancak ben 7'yi tam olarak anlamadım. hotmail de hesabı paralı şekilde satın almak için eskiden kullanılan bir mailse şifre soruyor. ben mi yanlış düşünüyorum dicem ama şifre sorduğuna eminim.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
Forever haklısın şifre soruyor mail senin olmadığı sürece sana vermiyor oda yanlış anlayacağın 7 . şıkta geçersiz
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #2100
|
ıyı olmus elınıze saglık bundan sonra mıllet sormasın hotmail hack lemek nasıl olur nasıl haCK lerim dıye saolun ama ben 7. sıkkı yapmam benım dusuncem
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
Üye numarası: #1766
![]() Karma: 11
|
programı kapayınca donmaya devam edebilir
ayrıca mail kapanmıssa sacma sapan sifreler buluyor buna da dikkat en son hacklediğim icq da birinin sifresi memleketiydi sifre m--aty- idi anlamıssınızdır ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
Üye numarası: #3066 Yer: KuwwéT miRa uNdérgRouNd
![]() ![]() ![]() Karma: 250
|
waLLa harika olmus güzel çalısMa şimdiden 2 kişiyi kekledim zuhahahaha
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3355 Yer: Ngage arena
![]() Karma: 11
|
thehunturk saol kardesim güzel bi dokuman
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
Üye numarası: #2490 Yer: Wardom
![]() Karma: 64
|
ellerine saglik temel bilgi için ii bir dokuman ama sanki bana 4. şık password cracker değilde daha çok brute force gibi geldi
ehehehee neyse tebrikler arkadasım kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1169 Yer: TÜRKİYE/İst.cerrahpaşa
|
sahte msn çalışmıyomu artıkta 30/03/05
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1248
Karma etkisi: 2020
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 201234
|
Artık hotmaili 25 mb yapmak için ülkeyi amerika falan yapıyoruz. Gizli soruya ulaşma imkanımız da kalmadı artık
Önceden bi program vardı yazdığın hotmail adresinin direk gizli sorusu çıkıyordu karşına hala var mı acaba? Açık kapatıldı mı yoksa. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1248
Karma etkisi: 2020
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 201234
|
Artık hotmaili 25 mb yapmak için ülkeyi amerika falan yapıyoruz. Gizli soruya ulaşma imkanımız da kalmadı artık
Önceden bi program vardı yazdığın hotmail adresinin direk gizli sorusu çıkıyordu karşına hala var mı acaba? Açık kapatıldı mı yoksa. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5678
|
arkdaşlar 6. madde işe yarıyormu hiç bu yollu deneyipte başaran varmı ???
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Banned
|
Bizim oğlan sen o işi yapıyorsun amerika işini oda wardoma takılma ayrıcalığından ya da internetle içli dışlı olmandan kaynaklanıyor herkes burdaki üyeler gibi değil yani rahatlıkla gizli soruya ulaşabilirsin maddelere gelincede 2 ve ya 3 dışında işe yarayabileceğini zannetmem yada bu şekilde birinin kırdığını zannetmem 7. madde zaten mailin şifresini bilmediğin taktirde kullanım hakkını sana vermez zaten mailin şifresini biliyor olman kırmanı gerektirecek bir konuyu ortadan kaldırır.mail bomber de ise hsabın kapanması lazım senin alabilmen için mailin çökmesi senin alabiliyor olmanı göstermez yani alabilmen için 2 ve ya 3 ay beklemen lazım oda bir mail için uzun bir süre world listede ise kombinasyonlar karmaşık olduğu zaman işin altından çıkamazsın Eğer bir maili Hacklemek istiyorsan
1:Uygun Bir Fake Ben bu konuda www.Homestead .com u tercih ederim inbox a yolluyor yani junk olayı bunda yok diğerlerini denemedim belki de diğerleride yollamıyordur junk a Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=6346 2:Trojen 3:Gizli soru ki en çok tercih edilen şık yada edilmesi gereken şık bu olması gerekir...Eğer karşıdakinin mantıklı bir soru ve cevap verdiğini hesap edersek adamla bir iki saat bir bayan mailiyle sohbet etmeniz kafi gelecektir..Denemiş ve işe yaradığı tespit edilmiştir ve bence bu maddelerin ötesinde rahat bir şekilde kırılabileceğini zannetmiyorum |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|