Manşetin Gölgesinde SerilerindenİNSAN ÖĞÜTME MAKİNALARI http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/T%C3%BCrkiye/man%C5%9Feting%C3%B6lgesinde/110415mg-12.hmedium.jpg http://media.ntvmsnbc.com/i/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/MansetinGolgesinde/bas-tirnak.jpgDenizli'de temizlik görevlisi olarak çalıştığı markette sağ elini kıyma makinesine kaptıran 42 yaşındaki Fadime Yıldız'ın dört parmağı koptu. Sol eli de 30 yıl önce maganda kurşunu
Konu caqtus tarafından açılmış, 136 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #34452 Yer: İs'li bir Tan sabahı baktım sana. Bul' amadım kendimi.
Karma etkisi: 72
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506
|
İNSAN ÖĞÜTME MAKİNALARI ![]() Denizli'de temizlik görevlisi olarak çalıştığı markette sağ elini kıyma makinesine kaptıran 42 yaşındaki Fadime Yıldız'ın dört parmağı koptu. Sol eli de 30 yıl önce maganda kurşunu isabet ettiği için felçli olan Yıldız'a hastane işbaşı yapabileceği yönünde rapor verdi. Eşine verilen rapordaki hatayı farkeden 47 yaşındaki Ali Yıldız, düzeltilmesini istediği Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Y.S.'nin kendisini, 'Ben, böyle istedim, ne var yani? Çık dışarı' diyerek azarladığını iddia da etti. ![]() ANKARA'NIN CANINA DEĞSİN, OHHH! ![]() Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek, bir televizyon programında 'Misket' adını taşıyan maskotlarla birlikte misket oynadı.![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=473612 Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=473612 BEŞİR ATALAY'A SEVGİLERLE* ![]() Uluslararası Basın Enstitüsü (IPI) Türkiye’nin Çin ve İran’ı iki kat geçerek dünyanın en çok tutuklu gazeteci bulunan ülkesi olduğunu açıkladı. Çin ve İran’da 34 gazeteci cezaevindeyken Türkiye’de bu sayı 57. ![]() **İçişleri Bakanı Beşir Atalay 'Türkiye, basın özgürlüğü açısından Amerika'dan daha ileri’ demişti. YUMUŞAK TEHDİT ![]() ÖSYM'nin, şifre olayıyla ilgili öğrencilere yönelik yazdığı mektuptan: '(...) Son olarak, şunu da bilmenizi isteriz ki, sizlerin heyecan ve duyarlılığınız üzerinden kamuoyunu karamsarlığa yöneltmek isteyenler hakkında gerekli inceleme, soruşturma ve yasal işlemler yapılmaktadır.' ![]() GAZOZ YOKTU BİSKÜVİ YEDİ ![]() Ankara'da tanımadığı bir kişinin ikram ettiği bisküviyi yiyerek otobüse bindikten sonra uykuya dalan gurbetçi, Erzincan'daki bir hastanede gözlerini açınca soyulduğunu fark etti.![]() 'YANLIŞLIKLA' SALGINI ![]() 3 yıl önce katarakt ameliyatı olmak için ameliyathaneye alınan Saadet Kılınç'ın, aynı yaşlarda başka bir hastayla karıştırılıp rahminin alınmasına ilişkin, 15 kişi hakkında, dava açıldı. Kocaeli'de ise, Darıca İlçesi Devlet Hastanesi'nde sol kasık fıtığı teşhisi konulan 4 yaşındaki Yağız Gökat'ın yanlışlıkla sağ tarafı ameliyat edildi. Durumu doktora ileten aile, doktorun kendini 'Ameliyat başına prim alıyoruz. Zaten sizden hiç para kazanmadım' diyerek savunduğunu iddia etti.![]() kaynak |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
konu kilit ve çöp.
kuralları okuyunuz. |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Endonezya, Sinabung yanardağının gölgesinde yaşam ! | necdet35 | Genel | 4 | 12-09-2010 02:00 |
| ORGENERAL TERÖRiST, ÖCALAN DEĞİL MAHKEME GÖLGESiNDE ASKERi ŞuRA, YAZıKLAR OLSuN. | (-S-A-S-24-) | Siyaset | 2 | 03-08-2010 17:26 |
| American History X - Geçmişin Gölgesinde | Ñïghtwât©H.. | Sinema | 6 | 31-08-2008 17:29 |
| Önyargıların Gölgesinde | +Zafer | Genel | 0 | 18-03-2008 08:06 |
| Gülüşlerimi Bir Gülün Gölgesinde Sakladim | firarimavi | Video / Flash Dosyaları | 1 | 19-09-2007 22:04 |
|
|