Masaüstü resmi değişmiyormu ? buyrun..S.A arkadaşlar herhangi bir resmi masaüstü olarak seçiyorum ama masaüstü olarak işlemiyorsa yapacağınız tek şey 1.Başlat 2.Çalıştır 3.Regedit yaz 4.HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Policies\System Bölümüne git 5.Wallpaper=SZ:C:\WINDOWS\desktop.html girişine bir kez tıkla (farklı şeyler
Konu ByBeLa tarafından açılmış, 102 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Masaüstü resmi değişmiyormu ? buyrun.. konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 102. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #459242 Yer: Rize
Karma etkisi: 2
![]() Karma: 10
|
S.A arkadaşlar
herhangi bir resmi masaüstü olarak seçiyorum ama masaüstü olarak işlemiyorsa yapacağınız tek şey 1.Başlat 2.Çalıştır 3.Regedit yaz 4.HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Policies\System Bölümüne git Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=513597 5."Wallpaper"=SZ:C:\WINDOWS\desktop.html girişine bir kez tıkla (farklı şeyler yazabilir) 6.Delete tuşuna bas 7.Registry Editörünü kapat Şimdi değiştirmeyi dene olmuyorsa format atmak en iyisi )NOT:bazen system bölümü gözükmüyor,bu durumda sizin o bölümü yalnşlıkla silmiş olmalısınız yine formatla anca kurtarır ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Masaüstü resmi ( Anket ) yardım | DualCoree | Fotoğrafçılık | 12 | 30-07-2011 11:28 |
| Milli takım için kasım ayı dert ayı | ysunshine | Spor Genel | 0 | 18-11-2008 03:26 |
| Beşiktaş'tan ilk resmi bomba | vantura | Beşiktaş, Trabzonspor ve Diğerleri... | 20 | 17-05-2008 01:37 |
| 18 Mart Çanakkale Zaferi Resmi Tatil günlerine eklendi | .Cumhur. | Güncel | 6 | 12-03-2008 15:41 |
| MASAÜSTÜNÜZ YETMİYORSA BUYRUN 25 ADET MASAÜSTÜ FREE:Dexpot 1.3 | ŦĤέмảỲ | Programlar | 3 | 02-08-2006 14:52 |
|
|