MassIRC ile warbot , web siteniz , kanaliniz veya serverinizi yaymak!Bu dosyayı eski wardomdan indirmistim formattan formata da saklarım altın belgeler icindedir yani :) Basit kullanımı acin, girin ozelliklerini reklam yapacagınız serverın; ben genede solim belki yapamayannar cıkar nick:bot nicki
Konu BiGBaDBoY tarafından açılmış, 1980 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
MassIRC ile warbot , web siteniz , kanaliniz veya serverinizi yaymak! konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 1980. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #593 Yer: Istanbul
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 34
|
Bu dosyayı eski wardomdan indirmistim formattan formata da saklarım altın belgeler icindedir yani
![]() Basit kullanımı acin, girin ozelliklerini reklam yapacagınız serverın; ben genede solim belki yapamayannar cıkar nick:bot nicki , server : reklam yapacamız server , user : ident@ ( sonuna @ koyun ) port : 6667 baglandırın sonra prvt msg yi secin ve mesajınızı girin sonra bot bu mesajı servera baglanan herkese otomatik atacak ama belli bir sure sonra duracak tekrar send e basın durunca.Undernet veya dalneti kullababilirsiniz reklam icin servera dakikada bilmem kac kisi baglanıyor ve mesajınız herkese gidiyor ...Ircdekiler zaten biraz balık olur kolaylıkla yutarlar warbotu nasıl yutturacaksınız biryere upload edin portland.com dan hosting alın veya bir baska yerden atın oraya server.exe yi ismini de sms7.exe yapın sonra reklam mesajında : Download this to send free sms http://www.sms.p7/sms7.exe cesitli subdomian alabilirsiniz sms i ben aldm p7 de sizde p5 alırsınız sms5.exe veya herhangi baska birsey yapıp reklamını yaparsınız mutlaka tıklayanlar olacak yani tuzagı kuruyorsunuz ve bekliyorsunuz yabancılar bunu yedikten sonra gel keyfim gel biliyorsunuz onların baglantıları genelde bizden yuksek 10 tane 2mbite sok warbotu sonra ucur ortalıgı ... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1192
Karma etkisi: 1269
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 126030
|
mass bir yere upload edebilirmisin burdan çekilmiyor
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74878
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
evet arkadaşım indirilmiyor. tekrar yüklermisin?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #260994
Karma etkisi: 0