Mathworks MATLAB R2009a 7.8 X86 x64 + Crack ( kendi uploadım / denendi / çalışıyor )http://i49.tinypic.com/2lvbx8o.jpg Tanıtım : MATLAB yüksek seviyeli bir teknik programlam dili olmasının yanında algoritma geliştirme,verilerin görselleştirilmesi,veri analizi ve sayısal hesaplamalar için etkileşimli bir yazılım paketidir.MATLAB ile teknik hesaplama problemlerini, C,C++ ve
Konu sidar2000 tarafından açılmış, 1962 kişi tarafından görüntülenip, 15 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Mathworks MATLAB R2009a 7.8 X86 x64 + Crack ( kendi uploadım / denendi / çalışıyor ) konusundaki toplam yorum: 15, okunma sayısı: 1962. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #153443 Yer: ist.
Karma etkisi: 53013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5300013
|
Tanıtım : MATLAB" yüksek seviyeli bir teknik programlam dili olmasının yanında algoritma geliştirme,verilerin görselleştirilmesi,veri analizi ve sayısal hesaplamalar için etkileşimli bir yazılım paketidir.MATLAB ile teknik hesaplama problemlerini, C,C++ ve Fortran gibi geleneksel programlama dillerinden daha hızlı bir şekilde çözebilirsiniz. MATLAB yazılımının birçok alanda uygulamaları vardır.İçerdiği “toolbox” adı verilen paketler aracılığıyla sayısal işaret işleme, kontrol tasarımı,test ve ölçüm, finansal modelleme ve analiz, haberleşme gibi birçok alanda kullanılabilir. Ana Özellikleri: • Teknik hesaplamalar için yüksek seviyeli bir dil • Kodların ,dosyaların ve verilerin düzenlenmesi için bir geliştirme ortamı • İteratif tasarım ve problem çözme yöntemleri için interaktif araçlar • Lineer cebir,istatistik,Fourier analizi,filtreleme,optimizasyon ve sayısal integrasyon için matematik fonksiyonlar • Verilerin görselleştirilmesi için 2 ve 3 boyutlu grafik araçları • Grafik arayüzler tasarlamak için araçlar MATLAB’in kullanımı olmayan bir mühendislik alanı yok gibidir. Sayısal Hesaplamalar Yapmak: MATLAB bilim ve mühendislik alanlarında kullanılan ortak matematiksel işlemler için birçok fonksiyonu içinde bulundurmaktadır.Bu fonksiyonnlar MATLAB dilinin temelini oluşturmaktadır. MATLAB ile double,single ve integer(tam sayı) gibi genel veri tipleri üzerinde işlemler gerçekleştirebilirsiniz. Toolbox adı verilen modüller sayesinde işaret işleme,optimizasyon,istatistik ve sembolik matematik gibi birçok özelleştirilmiş fonksiyonları kullanabilirsiniz.Bu modüller MATLAB’e ayrıyetten dahil edilebilmektedirler.Bu modüllere her geçen gün bir yenisi eklenmektedir.Böylece MATLAB’in kullanım alanları da her geçen gün genişlemektedir. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=343523 MATLAB birçok klasik algoritmayı tek bir komutta sunmaktadır. Böylece matematiksel hesaplamaların bilgisayarda yapılması diğer programlama dillerinde (C,C++,Fortran gibi) olduğundan daha kısa sürede ve daha az kod yazılarak gerçekleştirilebilmektedir.Böylece problemin bilgisayara uyarlanmasından çok problemin kendisine yoğunlaşmak daha da kolaylaşmaktadır. üniversite de, bu program için şöyle derler , matlabla bıraz yontulda gel, derler ,,, ![]() [/b] Kod:
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=343523 Not : Programın tümü antivürüs ( eset smart sec. v3 ) taramasından geçirilmiş olup , WARDOM kalitesi ile güvenle indirebilirsiniz, ayrıca win7 ıle uyumludur ... Düzenleyen sidar2000 : 27-01-2010 at 21:56. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Sinema Bölümü Editörü
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #190990 Yer: İstanbul-Kocaeli``
Karma etkisi: 42068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4205576
|
emeğin için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #107901 Yer: Bursa/Osmangazi
Karma etkisi: 12841
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1283327
|
indireceğim teşekkürler +k
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5300013
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1283327
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #407647
Karma etkisi: 1893
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 189074
|
kullanımı zorya..ben gecenlerde ındırdım..baya zorlanıyı ınsanoglu
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #253339 Yer: Yok !!!!
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2572790
|
Sidar2000 Paylaşımlarınızdan dolayı bende size tam 10 tane rapid premium veriyorum
![]() ![]() Teşekkürler.. +k ![]() sidar2000 isimli kullanıcıya daha önce karma vermişsiniz. Tekrar karma verebilmek için, başka kullanıcılara karma dağıtmanız gerekiyor. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
|
download bitti kurulumu yaptım sorunsuz tekrar teşekkür ettim
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #147639 Yer: Kaptan-ı Derya
Karma etkisi: 869
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 86400
|
Paylaşım İçin teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #46248 Yer: Istanbul
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 855182
|
Ah dostum geç kaldın, geçen hafta aradım taradım sonunda 2006sını indirdim. İki grafik çizdirmek için çektiğimiz çileyi görsen... Şükürler olsun ki hallettik projeyi
.Neyse, teşekkürler program için. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25910 Yer: istanbul
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 10
|
Win 7 x64 bit'e indirdim kurdum çalışıyor teşekkür ederim.
Acaba x32 bit XP'lerde de çalışır mı? Bir bilginiz var mı? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25910 Yer: istanbul