matsonic ses kartı driverimatsonic MS9138E ses kartı driveri lazım bana cd sini kaybettim nerden bulabilirim driverguide.com a baktım ordan indiremedim yardımcı olabilecek olursa sevinirim
Konu crazzzy_boy tarafından açılmış, 2501 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
matsonic ses kartı driveri konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 2501. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #46516
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
matsonic MS9138E ses kartı driveri lazım bana cd sini kaybettim nerden bulabilirim driverguide.com a baktım ordan indiremedim yardımcı olabilecek olursa sevinirim
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #10107 Yer: \home\muratti66
Karma etkisi: 9
![]() ![]() Karma: 163
|
matsonic MS9138E yok gibi bişi dostum
Driverguideye baktım dosya virüslü diye indirme işlemi yaptırmıyor Driverguide Onun harici bayağı site gezdim driver guideye yönlendiriorlar hepsi İşin zor dostum ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #343204
![]() Karma: 10
|
crazzzy boy senın bu sorunun bende de var ben hallettım sana yardımcı olucam bu adrese konuyla ılgılı mail at ve bu adresi msn ne ekle ben msn mı az açarım vede genelde hafta sonu acarım eklersen yardımcı olurum
Düzenleyen Balamir : 28-06-2009 at 00:17. Sebep: Forumda Açık Mail Adresi Vermek Yasak Lütfen Özel'de Mail Adresi Gönderin |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Konu Gerekli Bölüme Taşındı Lütfen Buradan Devam Ediniz
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #36417 Yer: işimi yapabildiğim her yerde
Karma etkisi: 2815
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 280742
|
internette xp drivers adlı dvdler var onlarla bır dene elımde mevcut degıl bır de fırmanın sıtesıne baktın mı saygılar ıyı calısmalar
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|