Mehmet Ali Aydınlar'dan açıklama geldihttp://media1.ntvspor.net/C/I/229/aydinlar3_YQ6WT.jpg Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, istifa kararının ardından TFF'nin resmi internet sitesinden istifa nedenini açıkladı. Aydınlar açıklamasında, 30 Ocak 2012 tarihinde yapmış olduğumuz TFF Yönetim Kurulu toplantısında,
Konu SeeKissCan tarafından açılmış, 118 kişi tarafından görüntülenip, 9 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Mehmet Ali Aydınlar'dan açıklama geldi konusundaki toplam yorum: 9, okunma sayısı: 118. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #470088 Yer: ZonguLdak Merkez
Karma etkisi: 2732
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 273060
|
![]() Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, istifa kararının ardından TFF'nin resmi internet sitesinden istifa nedenini açıkladı. Aydınlar açıklamasında, "30 Ocak 2012 tarihinde yapmış olduğumuz TFF Yönetim Kurulu toplantısında, Spor Toto Süper Lig'de yer alan 17 kulübün ısrarları ve talepleri ve kamuoyundan gelen yoğun destek mesajları ile futboldaki kaos ortamının daha da derinleşmemesi için yönetime devam kararı almıştık. Ancak aynı gün akşamında, bazı spor programlarındaki yorumcuların şahsıma hakarete varan söylemlerinin dozunu artırarak seviyesiz saldırıları, devam etmem konusunda yeniden düşünmeye sevk etti. Ayrıca dün akşam bir haber kanalında, CAS Hakimi Sayın Av.Kısmet Erkiner'in açıklamalarını hayretler içerisinde izledim. Derhal bu açıklamaların doğruluğunu araştırdım ve ilgili raporun maalesef Federasyonumuza 6 Eylül ve 3 Kasım tarihlerinde ulaştığını bugün öğrendim. Böylece Sayın Erkiner'in ifadelerinin doğruluğunu tespit etmiş oldum. Kendisine uyarıları nedeniyle teşekkür ederim. UEFA yetkililerinin bize karşı farklı, CAS'ta farklı tavır almaları, UEFA gibi Avrupa futbolunun çatı örgütü olan bir kuruluşun yapmış olduğu uygulamanın, içinde bulunduğumuz ortamın ne kadar güvensiz ve samimiyetsiz olduğunu gösterdi. Güven ortamının bulunmadığı, birçok kişi ve kurumun çıkarları nedeniyle etik dışı davranmayı mübah saydığı bir ortama daha fazla tahammül etme imkanım ortadan kalkmıştır. Gelinen nokta; hayata bakışım, iş yapış biçimim, etik anlayışım ve dünya görüşümle tezat bir görüntü oluşturdu ve böyle bir sürecin içerisinde yer almayarak bazı şeylere dikkat çekebilmenin çok daha önemli olacağı kararına vardım. Bu nedenle 29 Haziran 2011'de başladığım Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Umarım bu çıkışım, Türk futbolunun geleceğini doğru şekillendirmek adına, konuya zarar verenlerin bir kez daha netleştirilebilmesine yardımcı olur ve futbol ailesi, kendisi için en doğru yolu bulur. Bugüne kadar beni destekleyen tüm kulüp başkanlarına, TFF delegelerine, yazılı ve görsel basına, olumlu eleştirileri ile bize yol gösteren yazarlara ve spor yorumcularına, tüm TFF çalışanları ile özellikle TFF Kurullarında görev yapan başkan ve üyelere ve de Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi. KAYNAK |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #520293
Karma etkisi: 5066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 506056
|
Aydınlar istifa mı etmiş? ya dün devam demişti, hayret.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #336256 Yer: Gök Kubbe İçinde
Karma etkisi: 129544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12952933
|
Ayrıca dün akşam bir haber kanalında, CAS Hakimi Sayın Av.Kısmet Erkiner'in açıklamalarını hayretler içerisinde izledim. Derhal bu açıklamaların doğruluğunu araştırdım ve ilgili raporun maalesef Federasyonumuza 6 Eylül ve 3 Kasım tarihlerinde ulaştığını bugün öğrendim. Böylece Sayın Erkiner'in ifadelerinin doğruluğunu tespit etmiş oldum. Kendisine uyarıları nedeniyle teşekkür ederim.
UEFA yetkililerinin bize karşı farklı, CAS'ta farklı tavır almaları, UEFA gibi Avrupa futbolunun çatı örgütü olan bir kuruluşun yapmış olduğu uygulamanın, içinde bulunduğumuz ortamın ne kadar güvensiz ve samimiyetsiz olduğunu gösterdi. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=521549 En önemli kısım burası .. !! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #268608 Yer: Bakırköy
Karma etkisi: 3755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 375073
|
"Derhal bu açıklamaların doğruluğunu araştırdım ve ilgili raporun maalesef Federasyonumuza 6 Eylül ve 3 Kasım tarihlerinde ulaştığını bugün öğrendim."
Acaba nasıl bir iş yapma anlayışı içindesiniz. Bu raporları biraz işinin piri yada ehli birey olsaydınız geldiği gün merak edip incelerdiniz şimdi hakaret gelincemi araştırdın. Ne diyeyim böyle bir yönetici inşallah bir daha TFF başkanlığı koltuğuna oturmaz. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #107176 Yer: ... SivasSpor ...
Karma etkisi: 21622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2161410
|
Bu adam şimdi kendisinden belge saklanıldığına mı bozuldu yoksa 4 ay sonra bu belge sayesinde öğrendiği UEFA'nın ikiyüzlülüğüne mi?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47520 Yer: denizde
Karma etkisi: 61554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6152345
|
aslında herrşey hala iddaname ve yavaş yürüyen adalet terazisi bu adamda arada kaynadı bu
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #268608 Yer: Bakırköy
Karma etkisi: 3755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 375073
|
Yahu başkandan belge niye saklansın? Böyle bir şey varsa bunun sorumlusunu araştırıp kendini aklar insan ama burada böyle bir şey yok.
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2161410
|
Alıntı:
Alıntı:
Haberi olmadığı ihtimalini düşünürsek; bu durumda bu belge Maa'dan saklanmış olmaz mı? |
||
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #520293
Karma etkisi: 5066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 506056
|
Alıntı:
Kasım ayında gelmiş belgeler diyor, diyelim ki saklanmış aydınlara ulaştırmamış bazıları, peki bu aydınlar uefa ile cas ile defalarca görüşmedi mi? uefa ilgilileri cas ilgilileri yani bu raporu kim hazırlamışsa yahu kasımda size bir belge, rapor vs. gönderdik demedi mi? olabilir mi bunları dememeleri? Ve yine casda görevli türk hakimin televizyondaki açıklamasından öğrendim diyor, yahu bu görevde olan bir insan madem casda türk hakim var insan bi telefon edip bilgi vs. almaz mı??? Bence çok ilginç bir durum var ortada. Aydınlar git gide inandırıcılığını kaybediyor, üstelik dediğiniz gibi gerçekten böyle bir saklama olmuş, aydınlardan saklanmışsa niye istifa ediyor ki, görevde kalıp bu rezaleti yapanlarla hesaplaşması lazım, kendi altında, kendi emrinde çalışan ve kendisinden bu raporu saklayanları tüm kamuoyuna deşifre etmesi lazım değil mi?? |
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
http://www.wardom.com.tr/aydinlar-be...s-t521578.html Konu olaya açıklı getirmiş açıkcası. ![]() Alıntı:
Kısmet Erkiner'in bahsettiği savunma dilekcesi ve o Fenerbahçe'ye de tebliğ edildi. Yönetimde gidip MAA'ya verdi bunu. Yani Kasım'da haberi vardi. Zamanında Başbakan ve Cumhurbaşkanı ile görüşüp onlara yanlış bilgi verdi. CL'den men edilme olayı öncesi Abdullah Gül ile görüşüp UEFA dedi. Şimdide yalayamadı... ![]() |
||
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ultraslan'dan açıklama geldi | Bgk | Fenerbahçe - Galatasaray | 13 | 14-07-2011 10:27 |
| Çok sert açıklama! Ortalık karışacak! "Topuzu MAL gibi sattılar!" | purelove | Beşiktaş, Trabzonspor ve Diğerleri... | 18 | 16-06-2009 21:56 |
| İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü - 12 Mart | +Zafer | Genel | 0 | 11-03-2008 12:39 |
| Çokuncu mesajım şerefine: Hızarcının Günlüğü | DoubleString | Geyik | 0 | 29-05-2007 01:21 |
| nobre konusunda kulüpten açıklama geldi!!! | Qasis33 | Beşiktaş, Trabzonspor ve Diğerleri... | 0 | 18-04-2006 15:46 |
|
|