Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
MenuetOSmerhaba menuetOS İşletim sistemi hakkında bir döküman rica ediyorum.. sitesinden img ile hazırlanmış imajı indirdim ama diskete nasıl atacağız. |
|
|||||||
MenuetOS konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 676. |
|
|
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #11064 Yer: Ankara
Karma etkisi: 9
![]() ![]() ![]() Karma: 219
|
merhaba menuetOS İşletim sistemi hakkında bir döküman rica ediyorum.. sitesinden img ile hazırlanmış imajı indirdim ama diskete nasıl atacağız.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #35128
Karma etkisi: 679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 66961
|
Senin için ufak birkaç araştırma yaptım ve disketlik işletim sistemi olarak anıldığını gördüm MenuetOS'un..
Dosya boyutu 677kb, açıldığında 1440kb 1 disket boyutuna ulaşıyor. Burda dökümanları var, ama ingilizce yinede bakmak isterim dersen tıkla... dosyanın kurulumuyla ilgili img dosyası demişsin.. Ben bunları buldum. Menuet OS, Assembly ile yazılmış ve sadece tek diskete sığan bir işletim sistemi. Üzerinde çok çalışılmış ve Assembly dili ile yazılmış olduğu için hem çok küçük boyutlu hem de boyundan büyük özellikleri var. Linux dağıtımları kadar güzel olamasa da diskette taşınabildiği için çok pratik. Sistem gereksinimleri çok düşük. Açık kaynak kodlu olduğu için kolayca değiştirilebiliyor. Dahili müzik çaları ile şarkı bile dinleyebilirsiniz. Başlıca Özellikleri: # Grafik arayüzü Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=118433 # Fat12 ve Fat32 desteği # 16 milyon renk # Assembler # Basit bir metin editörü Şuraya dikkat edelim : Kullanımı: Yapmanız gereken boş bir disket takıp programı açmak. İşletim sistemi diskete yazılacak. Daha sonra da bilgisayarı disketten başlatmak. Gerçekten de burdaki dosyası uygulama şeklinde, istersen bunu bir dene. İndirmek için tıkla... Not: Takıldığın yada sormak istediğin yer varsa lütfen önce yazının tamamını oku, sonra sor. Yazıdaki bölümü tekrar sorma ihtimalin beni ürküttü . |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #107160 Yer: amasya
Karma etkisi: 269
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 26361
|
emeğinize sağlık ama nasıl güzel çalışıyormu denemdimde.
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|