MerhabaArkadaşlar bende yakın zamanda 1.st class alıp keyloggerk ullanacağım. Şu an sipariş verdim e mailden cevap gelmsini bekliyorum. Ancak Benim asıl sorum şu. Ben bu konularda neredeyse 0 ım diyebiliriz
Konu vandan2 tarafından açılmış, 324 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #422205
Karma etkisi: 423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 42032
|
Arkadaşlar bende yakın zamanda 1.st class alıp keyloggerk ullanacağım. Şu an sipariş verdim e mailden cevap gelmsini bekliyorum. Ancak Benim asıl sorum şu.
Ben bu konularda neredeyse 0 ım diyebiliriz benle 1 e 1ilgilenebilecek yardım edebilecekler olacak mı ? . Keyloggerı nasıl kurbana atıcağız ? nasıl resime gömücez ? nasıl saklıycaz nasıl bilgileri alıcaz... bu gibi sorularım var. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=388271 Peki first classda keyloggerdan başka hangi programlar var. Teşekkürler... |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #217385 Yer: İstAnBuL
Karma etkisi: 7510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 750552
|
1stclass olduktan sonra 1stclass bölümünde dolaş, herşeyi öğrenirsin
anlatımlar var ![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #416368 Yer: Sokaklar ;)
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1278417
|
her türlü anlatım var 1St class içinde.
kendi kendine rahatça öğreneceğini umuyorum. Şimdiden Hoş GeLdiniz. |
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #358720 Yer: imdeyim
Karma etkisi: 26782
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2677521
|
Hertürlü elimizden geldiğince 1stclass üyeleri olarak yardım ediyoruz, yeni başlayan arkadaşlara, şimdiden hoşgeldiniz.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103794
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10375545
|
yapacağın ilk ve tek şey,
warlogger ile ilgili yüzlerce soru ve cevabı sıkılmadan okuman olmalı. biraz vaktini alacak ama, okuduktan sonra kimseye ihtiyacın kalmayacak. her türlü sorunun cevabı orada mevcut. |
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 10955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
Gila'nın dediği gibi, onbinlerce mesaj var sadece keylogger ile ilgili. Hiç bir şey bilmeyip, 1stClass olup 2-3 ay içinde "bilgisayar fırlaması" olup çıkıyor bütün acemiyim diyenler...
![]() |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|