Messenger ile dosya yollamaSelamın aleyküm...Öncelikle bir sorum olacak...Ben western union ile 1stclass almayı düşünüyorum ve şimdiden bi programı kavrayayım diye forumu gezerken bir arkadaşın Ben 1stclass aldım ama msn den resim içinde yada
Konu iBOSH tarafından açılmış, 114 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Messenger ile dosya yollama konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 114. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2011
Üye numarası: #576355 Yer: Hatay
Karma etkisi: 86
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8506
|
Selamın aleyküm...Öncelikle bir sorum olacak...Ben western union ile 1stclass almayı düşünüyorum ve şimdiden bi programı kavrayayım diye forumu gezerken bir arkadaşın "Ben 1stclass aldım ama msn den resim içinde yada şarkı içinde server yollanmıyor kabul etmiyor" mesajını gördüm...Bende yaklaşık 1 senedir messenger yüklemedim pc me güvenlik amaçlı...hangi sürümü çıktı yada neler olup bitti hiç bilmem
hotmailden maillerime bakarım o kadar...sizce arkadaşın dediği doğrumu ? yani resim falan yollanmıyomu msn den ? Kimse yanlış anlamasın 1 st class en iyisi alın derim bu sadece bir soruydu...Konu yanlış yere yazıldıysa kusura bakmayın ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=518389 Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281014 Yer: İzmir
Karma etkisi: 8091
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 808617
|
msn ile şuan dosya yollanıyor ancak warlogger2 güncel olmadığı için bilgisayara bulaştıramıyoruz
resim ile exe birleştirip yollanabiliyor yada video formatı veya bir txt hiç fark etmez ancak bunları kurbanın yemesi zor. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #339402 Yer: im seni
Karma etkisi: 20148
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2014261
|
uzantısı ".scr" yada ".exe" oluyor.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| MSN Messenger Paketi | sedat648 | Stiller ve Eklentiler | 15 | 12-11-2011 23:51 |
| Python'da Dosya İşlemleri // 13 | HAMUŞ | Genel Programlama | 0 | 03-03-2011 21:40 |
| Geleceğin Dosya Sistemi : exFAT | dekato | İşletim Sistemleri | 0 | 15-01-2010 23:06 |
| Linux Hangi Disk Dosya Sistemleri Kullanır. | ebitargem | Linux | 2 | 18-02-2006 20:19 |
|
|