Meta Tag ve Google SorunsalıBurdakı Cogu Baslıgı Okudugumda Google da Yukselmek Istıyorsanız Bazı Aşamaları Bıtırdıkten Sonra Meta Tag ta Kullanmanız Gerekıyor Dıyor. Fakat Benım Bıldıgım Google Meta Tag Ları Okumuyor Önemsemıyor. Belkı Ben Yanlıs
Konu Capn tarafından açılmış, 1361 kişi tarafından görüntülenip, 9 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Meta Tag ve Google Sorunsalı konusundaki toplam yorum: 9, okunma sayısı: 1361. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #122485
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 66
|
Burdakı Cogu Baslıgı Okudugumda Google da Yukselmek Istıyorsanız Bazı Aşamaları Bıtırdıkten Sonra Meta Tag ta Kullanmanız Gerekıyor Dıyor. Fakat Benım Bıldıgım Google Meta Tag Ları Okumuyor Önemsemıyor. Belkı Ben Yanlıs Bılebılırım Elbet Bu Konuda Daha Cok Bılgısı Olan ve Arastırma Yapmıs Olan Arkadaslar Bır Acıklama Yapıcaktır.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=134254 Fakat Meta Tag Yerıne "Info" Adlı Bır .html Dosyası Olusturup O Kısımda Hıc Bır Lınk Olmasına vs Gerek Yok Alt Alt Sıtenızı Birçok Dılde Tanıtmaya Çalışırsanız Daha Avantajlı Olucaktır. Yorumlarınızı Bılgı Paylaşımlarınızı Beklıyorum Saygılar Capn ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74960 Yer: Istanbul
Karma etkisi: 14
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 832
|
ewet arkadasım google'ın metalara bakmadını formda bir topikde yazıo zaten.. senin dediğin yöntemde kullanılabilir denemekten zarar gelmes sanırım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
Üye numarası: #72134
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 38993
|
Nasıl yani biraz daha açar mısın?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hızlı Çırak
|
Tam Olarak Bılgılı Degılım Bu Konuda Okuduklarım Ustunden Gıderek Kendıme
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=134254 Info.html Dosyası Hazırladım ve Butun Tagları Yazdım Cumleler Acıklamalar Tanıtım Bır Cok Dılde. Hıtte Gozle Gorulur Bır Artıs Oldu ( Sıtem Ole Cok Hıt Alan Bır Sıte Degıl 30 40 Kısılık Bır Oynama Oldu ) Reklam Yapmadıgımı da Ele Alırsak Gıren Ip lerınde Cogu Yurt Dısı Google dan Geldıgını Dusundum. Tam Iyı Bılen Bırınden Bılgı Alsak Super Olucak Aslında |
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #10463
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 88
|
Olabilir denemek lazım onun haricinde hitlerde artışın büyük sebebi robots.txt dir
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
Üye numarası: #72261 Yer: yan siteden...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 15390
|
o zaman google kayıt nasıl oluyor ya şaşrdım capn güzel konuya değinmişssinde kafam karıştı şimdi
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
|
Valla Okadar Cok Dokuman Okudumkı Isın Icınden Cıkamadım Suan Yenı Bır Sıte Uzerınde Calısıyorum. Aynı Seyı Ondada Denıcem. Sonucları Bu Baslık Altından Sızınle Paylasırım.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
Üye numarası: #72261 Yer: yan siteden...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 15390
|
eyvallah haberlerini bekliyoruz ede
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #36964
![]() Karma: 10
|
nası yani şimdi meta ları kullanmayalım onun yerine info.html Yada Info.html dosyalarına yazalım bu daha mı iyi bi yöntem deneyen deneyimli bi arkadaştan bu konuda açıklama lütfen.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #45447
![]() Karma: 14
|
Yaw Beklicek Ne war? Aynı Şekilde Hem Bildiqiniz Gibi Hem google.html info.html Yapın Gitsin.
Ne Tutarsa Onu Alır ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|