Microsoft Eğitim Sertifikası / Yardım - GörüşlerinizBirkaç kulaktan duyma bilgi ve internet araştırmalarım haricinde sertifikalar hakkında bilgim ne yazık ki yok. Yardım ~ Bilgilendirme yaparsanız sevinirim... -Tavsiye edeceğiniz Microsoft Yetkili Eğitim Çözümleri İş Ortakları (CPLS) kimlerdir
Konu djmavi tarafından açılmış, 999 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Microsoft Eğitim Sertifikası / Yardım - Görüşleriniz konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 999. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281906 Yer: Teknopark
Karma etkisi: 27006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2700161
|
Birkaç kulaktan duyma bilgi ve internet araştırmalarım haricinde sertifikalar hakkında bilgim ne yazık ki yok. Yardım ~ Bilgilendirme yaparsanız sevinirim...
-Tavsiye edeceğiniz Microsoft Yetkili Eğitim Çözümleri İş Ortakları (CPLS) kimlerdir ? -Microsoft Eğitim Sertifikasını nasıl alabilirim ? -7 Sertifika var bildiğim kadarıyla. Hepsini almalımıyım ? -Ücretlendirme ne kadar ? -Haftasonu kurs süresi ? (Haftasonları Ankara'ya Gidip Geleceğim) -Ankara'ya gidip kurslarla birebir görüşmek istiyorum. Ankara'da bu eğitimi veren firmalar nelerdir ? Konuda uzman arkadaşların bilgilendirme yapması benim için önemlidir. Bu kurslara giden ve sertifikasyonunu bitiren arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=314414 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #346326 Yer: Kemer/ANTALYA
Karma etkisi: 12409
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1240510
|
aldığın sertifika uluslar arası geçerliliği olan bir sertifika oluyor. Almak baya zor ama bu kadar hevesli isen kesin alırsın.
şöyle söyleyim sertifikamın CV me ve bana kattığı sıfattan başka bir faydası yok Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=314414 özellikle antalyada kimse anlamıyor türkiyede yani büyük firmalar haricinde. Microsoft Eğitim Sertifikasını nasıl alabilirim ? -sınavları var her dalın ayrı sınavları var mesela ben mcitp olabilmek için 7 sınava girmiştim. sınav biçimi şöyle. satın alıyorsun sınavı 1 tanesi 89 tl idi benim girdiğim zaman. alıyorsun zamanını bekliyorsun bir bilgisayar var gidiyorsun oturuyorsun başına sınav açılıyor online olarak çözüyorsun soruları sonra sınavı bitir diyorsun sınav sonucun hemen belli oluyor. -7 Sertifika var bildiğim kadarıyla. Hepsini almalımıyım ? Hepsini almana gerek yok sistemci olmak istiyorsan mcitp alman daha yararlı olacaktır. yazılım içi mcpd. network için ccna alabilirsin birini seç bence--Ücretlendirme ne kadar ? ben 1700 e kursa gidip 7 ve ya 6 sınava girmiştim tam hatırlamıyorum sayısını tanesi 89 dan girmiştim sınav kodları var 70-640-70-641 gibi sırası ile giriyorsun.-Haftasonu kurs süresi ? (Haftasonları Ankara'ya Gidip Geleceğim) ben antalyada hafta sonu almıştım toplamda haftada 6 saat almıştm istersen pazar gününe full yayıyorlar istersen cumartesi - pazar 3 er saat yapıyorlardı. 6 aydan fazla sürmüştü bu şekilde. sınavlarla birlikte 8 ayımı aldı. şimdi olsa almayabilirdim 2500 civarı param çıktı ozaman birçok şey öğrendim ama netten araştırararak ve virtualpc ile uygulama yaparak öğrenebilirsin hepsini sertifikamı göndermedi kalleş microsoft transkript le idare ediyorum lazım olunca.Düzenleyen T@M@Y : 07-10-2009 at 14:41. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281906 Yer: Teknopark
Karma etkisi: 27006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2700161
|
solucandede2 teşekkür ederim
![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=314414 Bi bilgisayar firmasının teknik servis sorumlusuyum. Bağlı bulunduğum firmada daha fazla ilerleyeceğimi düşünmediğim için bu sertifikasyona gidip almak istedim. Azimliyimdir gidersem mutlaka alırım. Ancak haftasonları müsaitim. Her haftasonu Ankara'ya gidip gelmek zor geliyor. Kurs ücretinten başka yol masrafıda ağır gelecek gibi gözüküyor. 2 hafta içerisinde Ankara'ya gidip BilgeAdam ve Netron'la görüşmeyi planlıyorum. Kurs olarak sence hangisini tercih etmeliyim ? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #346326 Yer: Kemer/ANTALYA
Karma etkisi: 12409
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1240510
|
bilge adam ı çok duydum kaliteli eğitim veriyorlarmış. netron u bilmiyorum. ben Antalyada oradata ya gitmiştim. çok güzel bir ortam vardı sakindi bi müddet sonra evi gibi hissediyordu insan
. bence git bi bak ortam ve ekipmanlarda çok önemli.dediğim gibi tekrar diyorum antalyaya has birşey olabilir burda oteller var çoğu sezonluk 6 ay açık. büyük şirketler zaten biyerden tanıdık bulup onları işe alıyorlar bilgisi olsun olmasın. kurs çok faydalı olacaktır sertifikada bir sıfat kazandıracaktır yani normal bir teknik elemanla seni göz önünde bulundurduklarında sen daha çok ön plana çıkarsın. 8 ay sıkıntı çekersin ama alırsın sonunda. bana şu an bir faydası olmadı bilgi dışında. bilgiyi kendi çabanlada öğrenebiliyosun Düzenleyen T@M@Y : 07-10-2009 at 15:13. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #188024 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 5
![]() Karma: 10