Microsoft office Outlook 2003'e gelen maillerin kopyası sunucuda kalmıyormerhaba arkadaşlar şöyle bir problemim var. özel bir alan adamız var ve mail hesabımız mevcut. bana gelen maillerin hepsini office Outlook 2003 sunucudan alıyor. ben başka yerden explorer aracılığıyla maillerime
Konu milenyumpc tarafından açılmış, 934 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Microsoft office Outlook 2003'e gelen maillerin kopyası sunucuda kalmıyor konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 934. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #57701
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
merhaba arkadaşlar şöyle bir problemim var. özel bir alan adamız var ve mail hesabımız mevcut.
bana gelen maillerin hepsini office Outlook 2003 sunucudan alıyor. ben başka yerden explorer aracılığıyla maillerime bakmak istediğimde mail kutum boş gözüküyor ama maillerin hepsi işyerimdeki bilgisayara geliyor. ben Outlook 2003 maillerimi çekmek istiyorum ama bir kopyasıda sunucuda kalsın istiyorum. Sunucuyu sağlayan firma ila görüştüm Outlook ayarlarından yapılacak dendi ama tam oalrak yardımcı olamadılar. Yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #448768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7882
|
Microsoft Office Outlook'u aç, Araçlar'dan E-posta hesaplarına gir. Var olan e-posta hesabını görüntüle veya değiştire gir. Var olan mailin tıklı olacak şekilde, değiştir butonuna tıkla, sonra diğer ayarlar butonuna tıkla, diğer ayarlara tıkladıktan sonra gelecek bölümde gelişmişe tıkla, gelişmişe tıkladıktan sonra en aşağıda teslim bölümü var, orada iletinin bir kopyasını sunucuda bırak imlecine tıkla tamam de. Daha sonra ileri de, daha sonra Son'a tıkla office outlook programını kapat ve aç istediğin işlem yerine geldi...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #57701