Microsoft Sertifikasyonları için yaş sınırı...Merhaba Ben Ocak 1993 doğumluyum, Microsoft sertifikasyonları için yaş sınırı var mı?
Konu console.exe tarafından açılmış, 1401 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Microsoft Sertifikasyonları için yaş sınırı... konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 1401. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #141802
Karma etkisi: 185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18098
|
Merhaba
Ben Ocak 1993 doğumluyum, Microsoft sertifikasyonları için yaş sınırı var mı? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #164987
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Yaş Sınırı yok Ama Henüz Çok Gençsin daha Kanın Hızlı Senin Kafanda Şöyle bi düşünce war Ulen Ben bu sertifikaları 15 yaşımda alırsam microsoft beni keşfeder dünyanın parasıyla işe alır Bu yanlış Bak Ben 19 yaşındayım benim Eğitim Ücretimin yarısını microsoft Karşıladı .
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=178006 burs werdiler bize Daha sonra 7 sınavı 1 günde werdim bilge adam'ın Müdürü Şok Oldu . ben 17 yaşımda werdim ama çok zorlandım Sana tavsiyem Okuluna Devam Et kendini gene geliştir Ama Sertifikasyon için 20 yaşını bekle |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #109526 Yer: im de neresi?
Karma etkisi: 16
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1007
|
Çok özür dileyerek bişiler söylemek istiyoeun Guards
Hayat dersi vermeye kalkmışsın ama sadece kendinin kini vermişsin birde şöle bi hayat dersi verelim yaşın gelcek 20 ye Üniversiteye girdiydim derdi yok sayalımki girdiğini düşünüyorum üniversiteyi okuyacaktım yok bitirecektim derken kız-erkek arkadaş olaykarı başlayacak hayat neleri getirir belli olmaz ölüm var kalım var (bunlar üniversiteyi kazanırsan kazanamazsan gerek yok zaten) erkekler için askerlik kadınlar için evlen baskısı daha fazla konuşmak istemiyorum en kısa örneğini veriim herhangi bir üniversitenin bilgisayar programcılığından mezun ve KPSS denilen sınava girip devlette iş bulmaya çalışan bir sürü tanıdığım var. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #36402
Karma etkisi: 76
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6921
|
Şahsen ben muhasebe mezunuyum ve kpss denilen sınavı kazanıp devlette iş bulmayı amaçlıyorum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #269068
|
Merhaba aranıza yeni katıldım. Ancak şuradaki yanlışı düzeltmek istiyorum. MCSE sınavları 1 günde 7 sınav veremezseniz. Prometric ve Vue sistemlerinin internet üzerinden bir kullanıcıya aynı günde 4 sınava girme hakkı vermektedir. + Aynı sınavdan birinci gün kalırsan bir dahakini ancak bir sonraki haftaya girersin. Sınav sonucun açıklanmadan ve sınav sistemi bilgisayara indirilmeden bu işlemi yapman yanlıştır. Detaylı bilgi için http://www.nuricankaya.com/ adresinden kendisine ulaşıp bilgi alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #270110 Yer: Kayısı Kent.
|
Arkadaşlar bence En büyük Sertifikasyon başarınız olsa olsa , CEH VE CİSSP olmalıdır...Bunlar her daim sizin bilginizin gücünü gösterir ..ve işsiz kalacağınızı sanmam..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #188024 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 5