Microsoft Windows XP Professional + SP2 (Türkçe)WAREZ YASAKTIR! SİLİNMİŞTİR Microsoft Windows XP Professional + SP2 (Türkçe) http://img232.imageshack.us/img232/6971/windowsxpproit0do3.jpg notlar : 6 Parttan oluşan parçaları indirdikten sonra direk rar dan çıkartın şifre : www.wardom.org alcoholla cd ye yazdırın
Konu TUGRUL BEY tarafından açılmış, 244563 kişi tarafından görüntülenip, 1030 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Microsoft Windows XP Professional + SP2 (Türkçe) konusundaki toplam yorum: 1030, okunma sayısı: 244563. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #104452 Yer: im seni
Karma etkisi: 1370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 136458
|
WAREZ YASAKTIR! SİLİNMİŞTİR Microsoft Windows XP Professional + SP2 (Türkçe) ![]() notlar : 6 Parttan oluşan parçaları indirdikten sonra direk rar dan çıkartın şifre : www.wardom.org Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] alcoholla cd ye yazdırın basın formatı karsperin en son güncel haliyle tarama yapılmıştır ![]() acemi arkadaşlar için açıklama : rar dan çıkan iso yu alcoholla cd ye yazın(not: pc de nero yüklü ise çif tıkladığınızda nero tanıyacaktır ve gerekli adımları izlerseniz çok rahat yazdırabilirsiniz) gife bakarak yapabilirsiniz. alcoholu [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] aşağıdaki gifleri iyi takip edelim not: gif geçişleri 10 sn dir ![]() ![]() Düzenleyen m3hm3t : 15-01-2011 at 04:38. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #56734 Yer: Afyonkarahisar
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 59
|
dost tesekkürler daha önce göseydim mutlaka indirirdim ama başka yerden daha önce böyle bi XP indirmiştim. Bütün rarları cıkardıktan sonra.. içinde sadece XP cd si içindeki dosyalar cıktı direk cd ye attım. Yazdığım cd otomatik boot yapmıyo mlsf o dosyaları nasıl bi yöntemle paketleyip hazırlamam lazım . bi türlü çare bulamadım .
indirdiğim site bunu imaj haline getirmemiş .. ,Ama cd 4-4 lük media player 11 + Update Explorer 7 + update Ağustos 2007 ye kadar olan bütün Güncellemeler. Direct X 10 Entegre shockwave entegre. ve bi cok güzel eklenti.. dosyalar eskisi gibi sıkıştırılmış ama bana yaramadı .. bilgin varsa biraz anlatman mümkünmü .. indirdiğim sitedekiler. sallamadı bile .. ; ilgilenirsen şimdiden teşekkürler. istersen rar part lardan cıkan dosyaların ekran görüntüsünü koyayım .. Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] emeklerine sağlık indirdiğim işe yaramazsa ilk fırsatta hepsini cekerim yüklediklerinin. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #18198 Yer: siz yurtsuz ucra köşe
Karma etkisi: 214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20307
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Elit Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #131627
Karma etkisi: 0
![]() ![]() Karma: 150
|
usta sorunsuz bi şekilde indirdim ve cd ye yazdım sabah ilk işim format atmak olucak sonucu mutlaka yazıcam ama işe yarıcana eminim valla çok iyi oldu bayram hediyesi gibi
teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37501 Yer: 'mi Lan Velet 8 Senemle Ben Dalaştım Kimsecikler Yoktu Ortada...
Karma etkisi: 611
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 60181
|
Sp3 dolanıyo ortalıklarda ama emeğine upload ına sağlık verebilirsem + karma bende var downlaod etmiycem sadece emeğin karşılıksın kalmasın İyi Forumlamalar
![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #67545 Yer: ███▓▒,.:;/\;:.,▒▓███
Karma etkisi: 413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 40566
|
Alıntı:
Bahsettigin Xp bende mevcut kardeşim ben yükledim |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74768 Yer: ıstanbul
Karma etkisi: 303
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 29775
|
Alıntı:
[Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #56734 Yer: Afyonkarahisar
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 59
|
Alıntı:
iso kalıbı yazdırması kolay orası muhakkak . bu konularda acemi deilim ama . bilirsin xp cd sini taktıgında içinde kurulum dosyları olurya .. indirdiğim rar part ların içinden o dosyalar cıkmıstı .. benim istediğim bu dosyaları nasıl bootable hale getirmekdi.. yinede de saol ... başlık sayesinde N-lite keşfetme şansım olacak.. EMCEK kardeşim teşekkür ederim hemen deniyorum daha önce enlite vardı ama kurup deneyemeden HDD silindi baştan sona kaybettim bütün proları... BeraaTMerT ben o Entegre Xp yi Downsystem' den (reklma amacı yok ) indirmiştim sende mi aynı yerden indirdin yoksa.. Eğer aynı kaynaktansa ... Bi zahmet nasıl yükledin biraz anlatıver.. Nero ile Bootable Disc Burn kısmıyla dahil yazdım Cd ye o dosyaları yine hazır hale getiremedim.. aynı kaynaksa cevaplarını bekliyorum ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #131627
Karma etkisi: 0
![]() ![]() Karma: 150
|
demiştim format atınca mesaj yazcam diye gerçekten çalışıyo bende home vardı orjinal bununla formatladım 2 sinin arasındaki farkı bilmesemde önemli olan çalışması teşekkürler tuğrul bey
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72727 Yer: the sunshine state
Karma etkisi: 55968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5593775
|
Abi rapid e degil de baska biyere koysaniz sunu yav,statik ip de cok zor bunu anca bi aya indiririm.
![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Elit Üye
|
Alıntı:
kolay gelsin ![]() türkçe yapmak için [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Düzenleyen m3hm3t : 15-01-2011 at 04:39. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5593775
|
Kardes indirdim,bende bunun aynisi varmis zaten yav.Tipa tip ayisi hemde.Yav bunda tam format atamiyorum ki degisik bisey.C ile D var bende.C yi sil diyorum silinemez diyor.Mecbur ustune xp kuruyorum tekrar.
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #67545 Yer: ███▓▒,.:;/\;:.,▒▓███
Karma etkisi: 413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 40566
|
format atarken silemiyorsan hdd yi başka bilgisayara slave olarak tanıtıp fortmatla sonra xp kur sorunun çözülür
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|