Microsoft Windows XP Professional + SP2 (Türkçe)

WAREZ YASAKTIR! SİLİNMİŞTİR Microsoft Windows XP Professional + SP2 (Türkçe) http://img232.imageshack.us/img232/6971/windowsxpproit0do3.jpg notlar : 6 Parttan oluşan parçaları indirdikten sonra direk rar dan çıkartın şifre : www.wardom.org alcoholla cd ye yazdırın Konu TUGRUL BEY tarafından açılmış, 244563 kişi tarafından görüntülenip, 1030 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Bilgisayar > İşletim Sistemleri > Os Download
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: microsoft professional sp2 turkce windows
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Microsoft Windows XP Professional + SP2 (Türkçe) konusundaki toplam yorum: 1030, okunma sayısı: 244563.

Eski 29-09-2007, 00:25   #1
TUGRUL BEY
Elit Üye

TUGRUL BEY's Avatar

Üye numarası: #104452
Yer: im seni
Karma etkisi: 1370 TUGRUL BEY seviye: 2000TUGRUL BEY seviye: 2000TUGRUL BEY seviye: 2000TUGRUL BEY seviye: 2000TUGRUL BEY seviye: 2000TUGRUL BEY seviye: 2000TUGRUL BEY seviye: 2000TUGRUL BEY seviye: 2000TUGRUL BEY seviye: 2000TUGRUL BEY seviye: 2000TUGRUL BEY seviye: 2000
Arrow Microsoft Windows XP Professional + SP2 (Türkçe)

WAREZ YASAKTIR! SİLİNMİŞTİR

Microsoft Windows XP Professional + SP2 (Türkçe)

notlar :

6 Parttan oluşan parçaları indirdikten sonra direk rar dan çıkartın şifre : www.wardom.org
Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.]
alcoholla cd ye yazdırın basın formatı

karsperin en son güncel haliyle tarama yapılmıştır

acemi arkadaşlar için açıklama :
rar dan çıkan iso yu alcoholla cd ye yazın(not: pc de nero yüklü ise çif tıkladığınızda nero tanıyacaktır ve gerekli adımları izlerseniz çok rahat yazdırabilirsiniz) gife bakarak yapabilirsiniz.
alcoholu [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.]
aşağıdaki gifleri iyi takip edelim
not: gif geçişleri 10 sn dir

Düzenleyen m3hm3t : 15-01-2011 at 04:38.
TUGRUL BEY Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 29-09-2007, 03:15   #2
rainvoice
Hızlı Çırak

rainvoice's Avatar

Üye numarası: #56734
Yer: Afyonkarahisar
Karma etkisi: 7 rainvoice seviye: 50
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

dost tesekkürler daha önce göseydim mutlaka indirirdim ama başka yerden daha önce böyle bi XP indirmiştim. Bütün rarları cıkardıktan sonra.. içinde sadece XP cd si içindeki dosyalar cıktı direk cd ye attım. Yazdığım cd otomatik boot yapmıyo mlsf o dosyaları nasıl bi yöntemle paketleyip hazırlamam lazım . bi türlü çare bulamadım .
indirdiğim site bunu imaj haline getirmemiş ..
,Ama cd 4-4 lük
media player 11 + Update
Explorer 7 + update
Ağustos 2007 ye kadar olan bütün Güncellemeler.
Direct X 10 Entegre
shockwave entegre.
ve bi cok güzel eklenti..
dosyalar eskisi gibi sıkıştırılmış ama bana yaramadı .. bilgin varsa biraz anlatman mümkünmü .. indirdiğim sitedekiler. sallamadı bile .. ; ilgilenirsen şimdiden teşekkürler. istersen rar part lardan cıkan dosyaların ekran görüntüsünü koyayım ..
Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.]
emeklerine sağlık indirdiğim işe yaramazsa ilk fırsatta hepsini cekerim yüklediklerinin.
rainvoice Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 29-09-2007, 03:19   #3
tolgahan
Forum Ustası

tolgahan's Avatar

Üye numarası: #18198
Yer: siz yurtsuz ucra köşe
Karma etkisi: 214 tolgahan seviye: 2000tolgahan seviye: 2000tolgahan seviye: 2000tolgahan seviye: 2000tolgahan seviye: 2000tolgahan seviye: 2000tolgahan seviye: 2000tolgahan seviye: 2000tolgahan seviye: 2000tolgahan seviye: 2000tolgahan seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi rainvoice Mesajı Göster
dost tesekkürler daha önce göseydim mutlaka indirirdim ama başka yerden daha önce böyle bi XP indirmiştim. Bütün rarları cıkardıktan sonra.. içinde sadece XP cd si içindeki dosyalar cıktı direk cd ye attım. Yazdığım cd otomatik boot yapmıyo mlsf o dosyaları nasıl bi yöntemle paketleyip hazırlamam lazım . bi türlü çare bulamadım .
,Ama cd 4-4 lük
media player 11 + Update
Explorer 7 + update
Direct X 10 Entegre
shockwave entegre.
dosyalar eskisi gibi sıkıştırılmış ama bana yaramadı .. bilgin varsa biraz anlatman mümkünmü .. indirdiğim sitedekiler. sallamadı bile .. ; ilgilenirsen şimdiden teşekkürler. istersen rar part lardan cıkan dosyaların ekran görüntüsünü koyayım ..
emeklerine sağlık indirdiğim işe yaramazsa ilk fırsatta hepsini cekerim yüklediklerinin.
bootable cd hazırlama programları vardı.Tam olarak hatırlamıyorum ama bootable cd creater die aratırsan bulursun sanırım
tolgahan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 29-09-2007, 05:15   #4
TUGRUL BEY
Elit Üye

TUGRUL BEY's Avatar

Karma etkisi: 1370 TUGRUL BEY seviye: 2000TUGRUL BEY seviye: 2000TUGRUL BEY seviye: 2000TUGRUL BEY seviye: 2000TUGRUL BEY seviye: 2000TUGRUL BEY seviye: 2000TUGRUL BEY seviye: 2000TUGRUL BEY seviye: 2000TUGRUL BEY seviye: 2000TUGRUL BEY seviye: 2000TUGRUL BEY seviye: 2000

Alıntı:
.
kardeş ben aslında orda anlattım ama tekrar edeyim şimdi inidrmiş olduğun 6 partın ilkine sağ tıklayıp rardan çıkartıyosun çıkan iso uzntılı kalıbı nero veya alcoholla boot ediyosun eğer nero varsa isoya çif tıklarsan zaten kendi halleder ama benim sana önerim alcohol kullan zaten forumda var bende linki verdim indir gife bakarak çok rahat bi şekilde yapabilirsin ama gine olmassa hiç çekinmeden sor yardımcı olmaya çalışırım....

Eski 29-09-2007, 05:23   #5
adalet1
Cool Çırak

adalet1's Avatar

Üye numarası: #131627
Karma etkisi: 0 adalet1 seviye: 150adalet1 seviye: 150

usta sorunsuz bi şekilde indirdim ve cd ye yazdım sabah ilk işim format atmak olucak sonucu mutlaka yazıcam ama işe yarıcana eminim valla çok iyi oldu bayram hediyesi gibi teşekkürler.
adalet1 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 29-09-2007, 07:04   #6
djmamiy
Forum Ustası

djmamiy's Avatar

Üye numarası: #37501
Yer: 'mi Lan Velet 8 Senemle Ben Dalaştım Kimsecikler Yoktu Ortada...
Karma etkisi: 611 djmamiy seviye: 2000djmamiy seviye: 2000djmamiy seviye: 2000djmamiy seviye: 2000djmamiy seviye: 2000djmamiy seviye: 2000djmamiy seviye: 2000djmamiy seviye: 2000djmamiy seviye: 2000djmamiy seviye: 2000djmamiy seviye: 2000

Sp3 dolanıyo ortalıklarda ama emeğine upload ına sağlık verebilirsem + karma bende var downlaod etmiycem sadece emeğin karşılıksın kalmasın İyi Forumlamalar
djmamiy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 29-09-2007, 08:39   #7
BeraaTMerT
Forum Kalfası

BeraaTMerT's Avatar

Üye numarası: #67545
Yer: ███▓▒,.:;/\;:.,▒▓███
Karma etkisi: 413 BeraaTMerT seviye: 2000BeraaTMerT seviye: 2000BeraaTMerT seviye: 2000BeraaTMerT seviye: 2000BeraaTMerT seviye: 2000BeraaTMerT seviye: 2000BeraaTMerT seviye: 2000BeraaTMerT seviye: 2000BeraaTMerT seviye: 2000BeraaTMerT seviye: 2000BeraaTMerT seviye: 2000

Alıntı:
,Ama cd 4-4 lük
media player 11 + Update
Explorer 7 + update
Direct X 10 Entegre
shockwave entegre.

Bahsettigin Xp bende mevcut kardeşim ben yükledim
BeraaTMerT Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 29-09-2007, 10:36   #8
ihty
Daimi Üye

ihty's Avatar

Üye numarası: #74768
Yer: ıstanbul
Karma etkisi: 303 ihty seviye: 2000ihty seviye: 2000ihty seviye: 2000ihty seviye: 2000ihty seviye: 2000ihty seviye: 2000ihty seviye: 2000ihty seviye: 2000ihty seviye: 2000ihty seviye: 2000ihty seviye: 2000

Alıntı:
,Ama cd 4-4 lük
media player 11 + Update
Explorer 7 + update
Direct X 10 Entegre
shockwave entegre.
nlite programıyla bootlu hale getırebılırsın kardesım.burdan ındırebılırsın.
[Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.]
ihty Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 29-09-2007, 15:03   #9
rainvoice
Hızlı Çırak

rainvoice's Avatar

Üye numarası: #56734
Yer: Afyonkarahisar
Karma etkisi: 7 rainvoice seviye: 50
Wink

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi TUĞRUL BEY Mesajı Göster
kardeş ben aslında orda anlattım ama tekrar edeyim şimdi inidrmiş olduğun 6 partın ilkine sağ tıklayıp rardan çıkartıyosun çıkan iso uzntılı kalıbı nero veya alcoholla boot ediyosun eğer nero varsa isoya çif tıklarsan zaten kendi halleder ama benim sana önerim alcohol kullan zaten forumda var bende linki verdim indir gife bakarak çok rahat bi şekilde yapabilirsin ama gine olmassa hiç çekinmeden sor yardımcı olmaya çalışırım....
Tuğrulbey ..
iso kalıbı yazdırması kolay orası muhakkak . bu konularda acemi deilim ama . bilirsin xp cd sini taktıgında içinde kurulum dosyları olurya .. indirdiğim rar part ların içinden o dosyalar cıkmıstı .. benim istediğim bu dosyaları nasıl bootable hale getirmekdi.. yinede de saol ... başlık sayesinde N-lite keşfetme şansım olacak..

EMCEK
kardeşim teşekkür ederim hemen deniyorum daha önce enlite vardı ama kurup deneyemeden HDD silindi baştan sona kaybettim bütün proları...

BeraaTMerT
ben o Entegre Xp yi Downsystem' den (reklma amacı yok ) indirmiştim sende mi aynı yerden indirdin yoksa.. Eğer aynı kaynaktansa ... Bi zahmet nasıl yükledin biraz anlatıver.. Nero ile Bootable Disc Burn kısmıyla dahil yazdım Cd ye o dosyaları yine hazır hale getiremedim.. aynı kaynaksa cevaplarını bekliyorum
rainvoice Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 30-09-2007, 13:22   #10
adalet1
Cool Çırak

adalet1's Avatar

Üye numarası: #131627
Karma etkisi: 0 adalet1 seviye: 150adalet1 seviye: 150

demiştim format atınca mesaj yazcam diye gerçekten çalışıyo bende home vardı orjinal bununla formatladım 2 sinin arasındaki farkı bilmesemde önemli olan çalışması teşekkürler tuğrul bey
adalet1 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-10-2007, 05:32   #11
ysunshine
Moderator

ysunshine's Avatar

Üye numarası: #72727
Yer: the sunshine state
Karma etkisi: 55968 ysunshine seviye: 2000ysunshine seviye: 2000ysunshine seviye: 2000ysunshine seviye: 2000ysunshine seviye: 2000ysunshine seviye: 2000ysunshine seviye: 2000ysunshine seviye: 2000ysunshine seviye: 2000ysunshine seviye: 2000ysunshine seviye: 2000
6.Oskar ödülü kazanan üyelerimiz. 

Abi rapid e degil de baska biyere koysaniz sunu yav,statik ip de cok zor bunu anca bi aya indiririm.
ysunshine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-10-2007, 21:08   #12
TUGRUL BEY
Elit Üye

TUGRUL BEY's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Mr. President Mesajı Göster
Abi rapid e degil de baska biyere koysaniz sunu yav,statik ip de cok zor bunu anca bi aya indiririm.
kardeşim kusura bakma anca bunu buldum herkes rapide atmış bi tek bunda ip numarasına gerek yok bitince öbürküne geçip indirebilirsin yada us davlondere sırala o senin yerine indirsin ben denemedim ama sorun çıkmaması lazım indirip indirmemek sana kalmış.
kolay gelsin

türkçe yapmak için
[Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.]

Düzenleyen m3hm3t : 15-01-2011 at 04:39.

Eski 02-10-2007, 07:15   #13
ysunshine
Moderator

ysunshine's Avatar

Karma etkisi: 55968 ysunshine seviye: 2000ysunshine seviye: 2000ysunshine seviye: 2000ysunshine seviye: 2000ysunshine seviye: 2000ysunshine seviye: 2000ysunshine seviye: 2000ysunshine seviye: 2000ysunshine seviye: 2000ysunshine seviye: 2000ysunshine seviye: 2000

Kardes indirdim,bende bunun aynisi varmis zaten yav.Tipa tip ayisi hemde.Yav bunda tam format atamiyorum ki degisik bisey.C ile D var bende.C yi sil diyorum silinemez diyor.Mecbur ustune xp kuruyorum tekrar.

Eski 02-10-2007, 08:20   #14
BeraaTMerT
Forum Kalfası

BeraaTMerT's Avatar

Üye numarası: #67545
Yer: ███▓▒,.:;/\;:.,▒▓███
Karma etkisi: 413 BeraaTMerT seviye: 2000BeraaTMerT seviye: 2000BeraaTMerT seviye: 2000BeraaTMerT seviye: 2000BeraaTMerT seviye: 2000BeraaTMerT seviye: 2000BeraaTMerT seviye: 2000BeraaTMerT seviye: 2000BeraaTMerT seviye: 2000BeraaTMerT seviye: 2000BeraaTMerT seviye: 2000

format atarken silemiyorsan hdd yi başka bilgisayara slave olarak tanıtıp fortmatla sonra xp kur sorunun çözülür
BeraaTMerT Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-10-2007, 18:14   #15
ysunshine
Moderator

ysunshine's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi BeraaTMerT Mesajı Göster
format atarken silemiyorsan hdd yi başka bilgisayara slave olarak tanıtıp fortmatla sonra xp kur sorunun çözülür
Onu nasil olcak,biraz daha acar misin?

Tesekkurler..

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 1030, okunma sayısı: 244563.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları