miiliyetcilik faştlikmidir yahu ???geçen üye oldugum bir forum sitesinde baktımki ATATURKle ( buyuk insan ) devrimci adı altında ipe sapa gelmez bir sürü adamları yanyana koymuslar baya agırıma gitti tabi yazılarımda belirttim karsılığında
Konu bekarpasa tarafından açılmış, 3134 kişi tarafından görüntülenip, 52 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75474
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 15
|
geçen üye oldugum bir forum sitesinde baktımki ATATURKle ( buyuk insan )
devrimci adı altında ipe sapa gelmez bir sürü adamları yanyana koymuslar baya agırıma gitti tabi yazılarımda belirttim karsılığında ödül olarak BAN landım yahu bu memleket kolaymı bu hale geldide bunlar böle rahat davranıyorlar yada başka adamların yalakalıgını yapıyorlar ??? |
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1936
Karma etkisi: 9
![]() ![]() Karma: 147
|
vatan haini salak çok kardeş yapacak bişe yok keşke konuyu başka yere açsadın... benim sitemdede Atamıza ait bir bölüm var ve adam oraya kürt türk kardeştir felan demiş...
tamam hoş iyi bir arkadaş barışçıl yaklaştı diye yazıyı başka bi yere taşıdım silmedim sen ertesi gün apolan Atamızın fotosunu yan yana koymasınmı anam benim tansiyon fırladı tabi herifi bulacam dedim çok sevdim yazılarını felan bi msn gel bakam.. alamadım valla alsam harbi bişeler yapmaya çalışacaktım.. banladık tabi ... |
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #59840
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 980
|
bölücülük ve gericiliktir özellikle türkiye cumhuriyeti devletinde.çünkü türkiyede millet millet ayırmaya kalkarsana bir kamyon millet var ülke de bunlar sayesinde kurulmuştur
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #26758 Yer: WARDOM..!!
Karma etkisi: 17
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1009
|
Bu konunun yeri burası değil arkadaşlar... Mod arkadaşlar lütfen konuyu taşısın...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38785
Karma etkisi: 122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 11215
|
webmaster bölmndeyiz azcık saygı
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55615 Yer: ist/bçekmece
Karma etkisi: 75
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6616
|
bu ülke topraklarında Türk Halkı vardır. ama Türk Halkı'nın kapsamında da Türk'lerin yanı sıra Kürt, Laz, Çerkez, Arap, vs vs biton değişik kardeşimiz var.
hepimiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız hiçbirimizin ötekinden üstün bir yanı yok. hepimiz az buçuk milliyetçi olmalıyız. hepimiz bu ülke yararına çalışmalıyız... |
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #52298 Yer: "ŞANLI"urfa!!!
Karma etkisi: 1005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 99615
|
sana sonuna kadar katılıyorum nitrometan hiçbir ayrım yapılmaksızın eherkesin milliyetçi olması gerek helede Türk Milletinin.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #71176 Yer: iм мєкαиıм ωαя∂σм :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2003
|
ya bu konular bizi aşar bence
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38888 Yer: in dibi
Karma etkisi: 18559
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1854216
|
aşacak bi konu deil
![]() bi çok kendini devrimci sosyalist vsvs idda eden KARDEŞLERİMİZ bu şekilde hatalara düşüyorlar Türk kürt laz vs hepsi Türk milletini olusturuyor tamam ama AYRILIKCI kürtlere de kardes diyemeyiz sanırım |
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #58434
Karma etkisi: 8
![]() ![]() Karma: 130
|
1982 anayasasının 4.bölüm madde 66 ya göre 'türk devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes türktür'diyor.yani anayasaya göre türk yaşayan bir ülküde türk milliyetciliğini bölücülük ve gericilik olarak görmek mantık dışıdır...!
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48115 Yer: .
Karma etkisi: 1261
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 125374
|
Alıntı:
güzel yazmışsın kardeşim saol |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #38032 Yer: Bilmem Ki!
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() Karma: 227
|
siyasi konuları tartışırken küfür etme alışkanlığını bırakamadık.
En Büyük Milliyetçilik Atatürk Milliyetçiligidir. Gerisi Faşizmdir. |
|
|
|
|
#13 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #28607 Yer: Nirvana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 245542
|
Aşırı milliyetçilik çıkmazdır ve kandan başka birşey vermez.Düşünün biz aşırı Türk milliyetçiliği yaparsak Kürtlerinde de Arapların da Yunanlıların da milliyetçilik yapma hakkı olur.Kan gövdeyi götürür.
Dünyadaki tüm insanların milliyetçi olduğunu düşünün bir birbirini boğazlayan insanlardan başka bişey göremem ben.Bu olgunun yaşaması için her ulusun bir toprak parçasında kendi ulıs devletini kurması gerekir.Dünya da buna yeterli değildir toprak da. Sonuç olarak bence Türküm dersin ama başkasını Türkleştirmeye çalışmazsın bu faşizm de bile yoktur. Türk kültürüne mirasına sahip çıkarsın atalarına saygılı olursun bu en doğal hakkın ama Nihal Atsız gibi dünyadaki tüm ulusları Türk düşmanı görmek kan ve zulümden başka birşey getirmez. |
|
|
|
|
#14 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4825 Yer: kartal'ın penCHE'sinden
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1074
|
Faşizm bir görüşü, düşünmeden zorla kabul ettirmektir.. bir ırkı yuceltmektir.. eğer sen bunu savunuyorsan faşitsindir..
TURKSEN ÖĞÜN DEĞİLSEN İTAAT ET !!!!!!!!!!!!!! mesela bu laf faşizme örnek olabilir |
|
|
|
|
#15 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #28607 Yer: Nirvana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 245542
|
Ya arkadaşın biri 1982 anayasasından örmek vermiş.O anayasa tamamen antidemokratik olan bir darbe sonucu hazırlanmıştır.O anayasayı hazırlayanlar Abd uşakları değil midir sorarım size?Kenan Evren en büyük Abd uşağı değil mi darbeyi ve 82 anayasasını abd ile birlikte yapmadı mı?Cevap verin.
O anayasa yüzünden Türk-Kürt birbirine düşmedi mi?30 bin insanımız hayatını kaybetmedi mi? |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|