Milli değerlere, Atatürk'e hakaret eden siteleri kapattırmaBilmeyenler vardır diye düşünüyorum. Herhangi bir site veya facebookta başlıkta da dedigim gibi milli değerlere veya Atatürk'e hakaret içeren sözler varsa http://www.ihbarweb.org.tr/ buradan ihbar edebilirsiniz. Resmi bir sitedir. Ben daha
Konu abushogo tarafından açılmış, 412 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Milli değerlere, Atatürk'e hakaret eden siteleri kapattırma konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 412. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #457052
Karma etkisi: 1892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 189065
|
Bilmeyenler vardır diye düşünüyorum.
Herhangi bir site veya facebookta başlıkta da dedigim gibi milli değerlere veya Atatürk'e hakaret içeren sözler varsa http://www.ihbarweb.org.tr/ buradan ihbar edebilirsiniz. Resmi bir sitedir. Ben daha önce ismini vermek istemediğim bir facebook grubunu şikayet ettim ve şuan da o grubun linkine tıklayınca home page'e atıyor. Ayrıca ihbar ederken bilgilendirme istiyorum derseniz e-mail olarak sonucu da alabilirsiniz. yaklaşık 10 gün içinde falan cevap yolladılar bana. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=502695 Artık öyle abuk sabuk gruplar,siteler görünce küfür edip kapatmakla kalmayın. Sadece 10 saniyede şikayetinizi edin. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #509871
Karma etkisi: 3344
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 334170
|
internetin teknik yapısından dolayı hiç bir siteyi % 100 engelleyemezsin. interneti icat eden herifler gelse engelleeyemezler......
Düzenleyen Nazim_Hikmet : 10-03-2012 at 01:09. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
Atatürk'e hakaret eden siteleri engellememeli.
Herkes iyot gibi açığa çıkıp kendini ayan beyan belli etmeli diye düşünüyorum. Günü geldiğinde armut gibi toplaması kolay olur ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ihbar, site kapattırma |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Milli Takımımızın 11'i belli oldu | Kubicek85 | Spor Genel | 0 | 03-06-2011 16:30 |
| ak parti forumunda atatürke hakaret. | P-M-P | Güncel | 3 | 12-06-2010 12:32 |
| Türk Futbol Tarihi / Tarihte İz Birakan Futbolcular | Θкαn,,® | Unuttuklarımız / Hatırlatmak İstedikleriniz | 16 | 26-05-2008 21:19 |
| Acil !! Atatürke Hakaret Videolar. Herkes Okusun Lütfen | moonstar | Çöp Kutusu | 10 | 09-02-2008 17:16 |
| metatron | Mustafa Kemal ATATÜRK | 15 | 02-04-2006 07:19 | |
|
|