MiniXp Pro Türkçe- Cd’den çalışan xp (03.04.08)http://www.resimbank.org/userimages/1_1205790029_264_4rcxvglgm2.jpg Size: 204 Mb Genel olarak Türkçe xp professional içinde pek çok programı barındırır.Çalıştırdığınız pc de hdd ye bağımlı olmaksızın internette gezinebilir msn kullanabilirsiniz.Çökmüş açamadığınız pc nizden dosyalarınızı kurtarabilir içinde
Konu TechniQue tarafından açılmış, 4501 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
MiniXp Pro Türkçe- Cd’den çalışan xp (03.04.08) konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 4501. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37617 Yer: Memorialise
Karma etkisi: 31110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3108667
|
![]() Size: 204 Mb Genel olarak Türkçe xp professional içinde pek çok programı barındırır.Çalıştırdığınız pc de hdd ye bağımlı olmaksızın internette gezinebilir msn kullanabilirsiniz.Çökmüş açamadığınız pc nizden dosyalarınızı kurtarabilir içinde barındırdığı cd kayıt programları ile cd vaya dvd ye kurtardığınınız verilerinizi yazdırabilir veya usb den başka bir depolama alanına aktarabilirsiniz.İşte size cd den çalışan tam anlamı ile seyyar xp… 100′ün üzerinde yeni ethernet kartını tanır 40′ın üzerinde wireless ethernet kartını tanır. ine 100′ün üstünde sata raid denetleyicilerini tanır. ![]() [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #215765
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
teşekkürler emeğine sağlık
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #154542
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -11758
|
peki bu programı cd yazdık diyelim büyük ihtimalle bot olcak şekilde cd roma koyduk diyelim direk bu cd görerekmi acacak cok merak ediyorum eyer öle bişey varsa hdd sökelim gitsin
bişey daha eyer ölese cok güzel yaa sağol |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #18198 Yer: siz yurtsuz ucra köşe
Karma etkisi: 214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20307
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #154542
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -11758
|
eyer olursa süper bişey kardeş enazından cd cıkardığımızda bilgisayar kullanılmaz hale gelir süper olur pc acacaklar zonk siyah bi ekran gelecek başka bişeyde yok hdd d: sini depolama aygırı yapcan kimsede girip göremicek wallh indiyorum eyer ölese wahii harika :S
deneyen varmı acaba cok merak ediyorum |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #203616 Yer: Nerden olcak evden =]
Karma etkisi: 420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 41580
|
ben eski sürümünü denemiştim sabit konudaki
şunu söyleyeyim : pc konfigürasyonum düşük ama cdden yüklemesi yaklaşık 7-8 dakika sürdü.[40-50 saniye sürmesini de beklemiyordum ama bu yavaşlık bana fazla geldi] CD'den açarsan üstüne hiç bir driver+program yükleyemezsin. nadir de olsa bazı programları çalıştırırken sorun yaşayabilirsin.Özellikle büyük program ve oyunlarda olabilir.AMA sorun çıkmaya da bilir Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Ama demek değildir ki iğrenç; tam tersine sistem kurtarmada epey yardımcı olan bir araç.Zaten CD'nin hazırlanma amacı da sandığım kadarıyla günlük kullanım için değil... Wİndows çökünce müdahele etmek için ![]() yorumum böyle isteyen indirir isteyen indirmez ![]() saygılar |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #331
Karma etkisi: 831
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 82338
|
evet arkadaslar ben bunu yaklaşık bir senedir kullanıyorum.4 tane kopyasını yaptım hatta..Yalnız bendeki surumu XPE. Teknik servis olunca kaçınılmaz derecede lazım oluyor.. bilgisayarı çöken müşterilerin yedeğini olay yerınde bu cd ile hallediyorum.. dirverleri otomatik tanır.hardiskleri görür... internetede girer..tavsiye ederim..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #331
Karma etkisi: 831
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 82338
|
evet arkadaslar ben bunu yaklaşık bir senedir kullanıyorum.4 tane kopyasını yaptım hatta..Yalnız bendeki surumu XPE. Teknik servis olunca kaçınılmaz derecede lazım oluyor.. bilgisayarı çöken müşterilerin yedeğini olay yerınde bu cd ile hallediyorum.. dirverleri otomatik tanır.hardiskleri görür... internetede girer..tavsiye ederim..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #289529