mırc a giremiyorum bi bakarmısınızarkadaşlar mırc a giremiyorum şöle diyo * Bağlanılıyor irc.mirctr.org (6667) - * Servere Bağlanılamıyor (Bağlantı Kabul Edilmedi veya Bağlanılan yer şu an aktif halde değil) - * Tekrar Bağlanılıyor #
Konu blackzemheri tarafından açılmış, 1972 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
mırc a giremiyorum bi bakarmısınız konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 1972. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #98845
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 5
|
arkadaşlar mırc a giremiyorum şöle diyo
* Bağlanılıyor irc.mirctr.org (6667) - * Servere Bağlanılamıyor (Bağlantı Kabul Edilmedi veya Bağlanılan yer şu an aktif halde değil) - * Tekrar Bağlanılıyor # 1 .......................... (4081944) - * Servere Bağlanılamıyor (Bağlantı Düştü ( Tekrar Bağlanmayı Deneyiniz )) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=119649 bu bugün cumartesi millet işe gitmiyo mırec a giriyo ondan server yogun oldugu içinmi girmiyo yoksa Z:lined gibi bişi yüzündenmi girmiyo kaç saattir baglanamadım |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class Helper
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #373 Yer: Ankara
Karma etkisi: 372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36242
|
Bahsedilen server bende de girmiyor, serverda problem vardir.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100094
![]() ![]() Karma: -113
|
hayir Sunucuda sorun yok.
(15:09:35) -eu.hub.mirctr.org- *** mIRCTR.ORG - Sohbet Sunucusuna Baðlanmak Üzeresiniz - (15:09:35) -eu.hub.mirctr.org- *** Found your hostname (cached) - (15:09:35) [IRC VERSION] - « Bilgi » • Sunucudan Kline Yediniz Sebep : Netimiz *** You are not welcome on this server (Proxy korumasi.) Email kline@mIRCTR.ORG for more information. . • « Bilgi » • Sunucudan Kline Sebebi ile Uzaklastýrýldýnýz • () [irc.mirctr.org]. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=119649 Sorun identi korumasi. Proxy olarak algiliyor.Mirctr nin Scriptini indirmen lazim identi degistirdim yine olmadi.Asagidaki linke tikliyip scripti kur rahatlikla girersin Indirmek icin tiklayin |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #98845
![]() Karma: 5