Mirc de banlı kanala girmekMerhaba arkadaslar zurna serverında bir kanala ip min banlı oldugu gerekcesi ile giremiyorum. Bu kanala girmem mumkun mu? yardımcı olursanız sevinirim
Konu mcakkir tarafından açılmış, 1951 kişi tarafından görüntülenip, 9 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Mirc de banlı kanala girmek konusundaki toplam yorum: 9, okunma sayısı: 1951. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19378
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 11
|
Merhaba arkadaslar zurna serverında bir kanala ip min banlı oldugu gerekcesi ile giremiyorum. Bu kanala girmem mumkun mu? yardımcı olursanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38892 Yer: istanbul
Karma etkisi: 39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3120
|
ip balıysa ip yi değişerek dene belki olur yada hide ip falan kulllan belki işe yarar. ben çok bilmiyorum ama ip banlıysa önerebileceklerim bunlar.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class Helper
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #373 Yer: Ankara
Karma etkisi: 372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36242
|
Neyin banlandigina bakacaksin, eger IP banlanmis ise arkadasin dedigi gibi IP degiserek girebilirsin veya proxy kullanabilirsin(aliveproxy.com). Eger nicke ban atmislarsa(nick!*@* gibi), nickini degistirerek girebilirsin.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #71214
![]() Karma: 10
|
salla yaw bi sürü kanal var...:Pp
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48534
![]() Karma: 10
|
...... modeme reset at :P
![]() Bir daha kocum aslanim v.b kelimeler kullanirsan silerim mesajini. PheNoMeN. Düzenleyen PheNoMeN : 13-06-2006 at 17:48. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75763
![]() Karma: 8
|
proxy kullan
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
En Karizma Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23165 Yer: İstanbul / Beyoğlu
Karma etkisi: 33297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3328310
|
( ip'in dinamik ip ise) Modem'i kapat 5 dakika bekle sonra tekrar modemi acip internet'e baglan. ip numaran degisken oldugu icin onceki ip yerine baska bir ip kullanarak server'a veya kanala girebilirsin.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=67754 zurna gibi serverlarda nick ve ip e oto ban vardir bu yuzden nickini de degistirmeni oneririm. proxy kullanimi icin detaylari resimde kabataslak gosteriyorum. ![]() kolay gele. isimin arasinda senin icin resim bile hazirladim yavf ![]() Düzenleyen Joker : 28-06-2006 at 16:36. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #67814 Yer: Wardom.Org > Spor
Karma etkisi: 16325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1631221
|
proxy kullanarak girebilirsin veya modeme reset atabilirsin.. Eğer ip den ban yediysen bunları yap..
Nick ban yediysen Nickini değiştir tekrar gir ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #548
Karma etkisi: 49
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4145
|
eger dial-up kullanicisiysan baglantiyi kesip tekrar dene(nickini degismeyi unutma).adsl kullanicisiysan 1080 portlu bi proxy bul.scripti'ine gereken ayarlari gir. sonrada banlandigin yere tekrar giris yap.mutlaka bi sonuc alacaksin
![]() Not: 'hide ip' gibi programlar sadece explorer uzerinde ip degistirmenizi saglar.... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74542
Karma etkisi: 7
![]() ![]() Karma: 180
|
Hepsi Soylenmiş Eger ip ban atmıslarsa proxy ip kullanacaksın Ama nick e ornegin kotu nick kullanımından ban yediysen nick i degiştirmen de yeterli...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|