mIRC (Nickname Password Hacking)Arkadaşlar sizlere yardımcı olmak için bu başlığı açtım. Normalde 6 yıl önce irc'yi tamamen bırakmıştım. Ama aklımda kalanlarla birşeyler anlatacağım. Doğrusu küçük bir taktik vereceğim. Birçoğunuzun belkide bilmediği encode, decode
Konu Eticat tarafından açılmış, 501 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
mIRC (Nickname Password Hacking) konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 501. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #264993
Karma etkisi: 1080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 107677
|
Arkadaşlar sizlere yardımcı olmak için bu başlığı açtım. Normalde 6 yıl önce irc'yi tamamen bırakmıştım. Ama aklımda kalanlarla birşeyler anlatacağım. Doğrusu küçük bir taktik vereceğim.
Birçoğunuzun belkide bilmediği encode, decode fonksiyonlarını aklımda kaldığınca anlacağım. Aslında IRC 'de Nickname hesabı hacklemek hiç zor değildir. Biraz kandırma becerinize bağlıdır. Mesela (kusura bakmayın bilgisayarımda mIRC kurulu değil ve hatalarımdan dolayı özür dilerim) /NickServ set password komutunu //echo -s $encode('nickserv set password wardomorg',m); şeklinde yaptığınızda ekrana bir kod gelecektir. Mesela kod : blahblahblah olsun şu şekilde eğer yazarsanız o komutu uygulayacaktır.Yani şifreyi algoritma kullanarak encode etmiş oluyoruz sonra decode ederek komutun çalışmasını sağlıyoruz. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=321739 Kod:
// $+ $decode(blahblahblah,m); Sinirlendim SecureServ diye nicki aldım ve serverda bulunan diğer bir Network Admin'e aynen şu şekilde notice attım "Güvenlik botu devre dışı. 5 Dakika içerisinde sistemi tekrar aktif hale getirilmezse saldırılara maruz kalabilirsiniz. Giriş için /msg SecureServ Takmaadınız OperŞifreniz şeklinde giriş yapınız." dedim 2 dk içinde bana gönderdi bilgilerini ve bende garip bir şekilde //addmotd blahblahlah komutunun başına /timer 0 0 ekleyip uyguladım ve sunucuyu bir daha malesef açamamışlardı.Sizlere birazcık bahsetmek istedim sadece. Ve bir önerim olsun. Eğer programlamaya başlayacaksanız ilk mIRC scriptlerinin nasıl yapıldığına bakın. Genelde .mrc uzantısı yada .sys uzantısı kullanırlardır genelde de şifrelenmemiş olurdu. Notepad ile açıp en azından bakmanızı öneririm. Sizlere çok şey kazandırır. Küçük bir döküman oldu. Okuyan arkadaşlara teşekkür ederim. Benim içinde IRC 'li yıllara küçük bir dönüş oldu özlem giderdim Tekrar Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83654
Karma etkisi: 1139
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 113350
|
Evet çok eski bir döküman bu bende 8-9 sene önce bıraktım mirci
Bizde nickservi nikcserv olarak kaydederdik elimizdeki düzenlenmiş mirc script ile şifresini değiştirmesi için notice atardık karşımızdakide /nicksevr şifre nick yaparak bize şifresi gelirdi. Tamamiyle karşı tarafın dikkatiyle alakalı ama ilk zamanlar yemeyen yoktu ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|