Mirc script önerisi (Yardım)Ya şöyle girdiğim serverden beni banlatmayacak, (clone felan olayları) tasarımı hoş güzel bi mirc script biliyo musunuz arkadaşlar. Tekrar chat alemine dalacamda :D Nerden indire bileceğimide yazarsanız çok makbule geçer.
Konu PEACE tarafından açılmış, 501 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Mirc script önerisi (Yardım) konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 501. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6137
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 11
|
Ya şöyle girdiğim serverden beni banlatmayacak, (clone felan olayları) tasarımı hoş güzel bi mirc script biliyo musunuz arkadaşlar. Tekrar chat alemine dalacamda
Nerden indire bileceğimide yazarsanız çok makbule geçer. Şimdiden tşkler. Bir aralar dejawu script die mirc vardı baya güzeldi. Ama bulamıyorum ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=12196 Bitane buldum arkadaşlar özellikle görsel açıdan harika ayrıca xp için yapılmış scriptin adı : Nuclear XP script (Türkçe) Düzenleyen PEACE : 21-05-2005 at 23:13. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #892
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Bence En Güzeli Sade mIRC Diğer mIRC'Lerin İçine Kötü Bir Kod Koymadiklari Ne Malum ? Alias veya Remote ile PC İzeleyebilir Veya Göçertebilir Vs Bunun Gibi Örnek Çok Kendi Görüşüm Saygilar
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3859 Yer: maltepe
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 10
|
KardeŞ Ben E-kolay Kelebek Aopl Arindanim EĞer İrc Alemİne DÖnceksen Senİ Beklerİm İĞİ Yerlere Gterİrİm Senİ Sana GÜzel KullaniŞli Bİr Scrİpte Ayarlariz
Icq =303333466 |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|