mirc script yazmak istiyorumbu mirc scriptler nasıl yazılıyor bende yazmak istesem nerden oğrenebilirm bunun için bir dil bilmekmi gerekiyor?
Konu RTM tarafından açılmış, 2025 kişi tarafından görüntülenip, 16 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
mirc script yazmak istiyorum konusundaki toplam yorum: 16, okunma sayısı: 2025. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #26571
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 20
|
bu mirc scriptler nasıl yazılıyor bende yazmak istesem nerden oğrenebilirm bunun için bir dil bilmekmi gerekiyor?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class Helper
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #373 Yer: Ankara
Karma etkisi: 372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36242
|
mIRC scriptingi ayri bir programlama gibi dusunun, gerci zaten oyle. Acikcasi kolay bir sey degil ama kendine ozel addonlar yapabilecek seviyeye inceleyerek gelebilirsin. Piyasadaki addonlari, scriptleri indirip, kodlarini incelemek sana yardimci olabilir. Onun disinda bununla ilgili pek kaynak bulamazsin, hele Turkce imkansiz. mIRC scripting ogrenmenide tavsiye etmem acikcasi, daha yararli seylere yonelmeni oneririm. Yani buna ogrenmek icin kaybedecegin zamana yazik bana gore.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
haklısın doğru sağol
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #26043
Karma etkisi: 148
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14160
|
bana göre mirc script yazması zor deil ama boşa zaman kaybıdır
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #31007 Yer: Marmaris ( Mugla )
Karma etkisi: 2483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 247397
|
Eğer Script' Yazma'da Hiç bilgin Yoksa Biraz Zor Anca Sana Bi Tavsiyem Olur Oda MIRC 'yi Resource Hacker ile Editlersin Sanki Sen Yazmışsın Gibi Oluyor
![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #18198 Yer: siz yurtsuz ucra köşe
Karma etkisi: 214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20307
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74373
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 15
|
Bunun için addonlar vs indir kurcala kodları kurcala vs vs...
Örneğin F1'e basında Neco script | Hoş sohbetler diye mircin status bölümünde gözüksün istiyoruz ozaman; /alias F1 /echo Neco script - Hoş Sohbetler!! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #42181 Yer: Ankara
Karma etkisi: 290
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 28211
|
kardeş en kolayı gerçi biraz alıntı çalınıt olacak ama kelebek scripti bilirsin açık kaynak kodlu bildiğim kadarıyla oradaki dosyaları editlersen yani mesela bi php script var elinde onu tr leştireceksin dil dosyasını açarsın ingilizce karşılıkları tr leri ile değişirsin o şekilde düşün.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #26855 Yer: In Your BRaIN
Karma etkisi: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2016
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
En Karizma Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23165 Yer: İstanbul / Beyoğlu
Karma etkisi: 33297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3328310
|
Alıntı:
gostermis iyi ogrendigini. Basarilar dilerim japon_hacker kolay gele. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74542
Karma etkisi: 7
![]() ![]() Karma: 180
|
Ben 1 Senemi verdim ve Mirc scritpi yaptım ama 100 mb tı buldu resmen ayrı bir pgroram oldu ama içinde aklına gelebilecek herşey mevcut hackten en farklı nette zor bulacagın programlara guncellenen sms göderimine Bile...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #68447
![]() Karma: 10
|
N3CO senin verdiĞin bir Alias Ok..
mirc script code + add-on + alias + echo+ raw + dll dosyalarından oluşur .. Mesela script'e bağlandığında açılan baglantı menusu bir add-on dur. alias ana { /dialog -m ana ana } dialog ana { title "[ BBoyred Script ]" size -1 -1 129 91 option dbu icon 1, 3 3 122 30, download/ana.jpg text "Nick Giriniz :", 2, 7 40 42 8 text "Yedek Nick :", 3, 10 53 40 8 edit "", 4, 52 39 71 10 edit "", 5, 52 52 71 10 button "irC.Bboyr3d.Net", 6, 5 66 119 19 box "", 7, 3 34 124 55 } on *:dialog:F:sclick:27:freset On * IALOG:ana:*:* {if ($devent == init) { did -a $dname 4 $me did -a $dname 5 $readini mirc.ini mIRC anick if $server != $null { did -b ana 4 did -b ana 5 } } Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=71745 if ($devent == sclick) { if ($did == 6 ) { .nick $did(4) $did(5) | uhu | server irc.bboyr3d.Net | /echo -a 14,1servere giriliyor 4! } } } alias open { dialog -m ana ana } alias uhu { .timerss1 off .timerss off dialog -c ana ana } buradaki alias farklıdır ayrıca kısa bılgı vermek gerekırse dialog -m seklıde penceredir text" yerleri bastıgınız butonları olusturur nasıl oluyor demeyın bunları yazmak on bılgı ve merak emek ister ... istediğiniz her turlu script yapılır. ucrete tabı olarak ayrıca script yapmak kolay degıldır tabı calıntı kod yazmassanız.. Düzenleyen Bboyr3d : 01-07-2006 at 18:03. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Banned
|
bazı arkadaşlar saçmalamış benim oyle bir derdim yok yani birinin yazdığı scripti kendim yazmış gibi gostermek hava atamak istemiyorum benim script yazma isteğim tamamen ihtiyaçtan mesela irc serverinde çet yaparken herkese selam yazmaktan bıktım herkese tek tek slm yazmak yerine mesela programa diyorumki g harfi ile başlayan butun niklere şu yazıyı yaz demek istiyorum piyasada boyle bir program varsa script yazmama gerek yok
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #45447
![]() Karma: 14
|
Herkeze Selam Vermek İstemiOrsun.. O Zaman mIRC'de Alt + R Yap.File/New'e Gir.Remotelere Aşaqıdaki Kodu Ekle.Dahada Geliştirebilirsin..En Basiti Bu
[script] n0=on *:TEXT:*:*:{ n1= if ($nick== $Nick) { n2= if ($1 == s.a.) { .msg $chan $Nick Aleyküm Selam } Kanala "s.a." Yazan Nicke Aleyküm Selam Dersin.. Yazmanada Gerehk Kalmaz.. --- [Remotelere Ekliceksin.. [script] n0=on *:TEXT:*:*:{ n1= if ($nick== $Nick) { n2= if ($1 == s.a.) { .msg $chan $Nick Aleyküm Selam } Dahada Geliştirebilirsin.. Düzenleyen PheNoMeN : 01-07-2006 at 17:21. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #68447
![]() Karma: 10
|
Remoteyi açmak iÇin alt+R tusuna basınız kaydet ve cık dersin.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|