Mirc ve Guvenlik duvarlari ayarisimdi belki modlar bu konu gereksiz deyip kapatabilirler ama ben gerekli dusundugum icin acdim. bircok kisi zonealarm yada benzeri bir guvenlik duvari kullaniyor. bu guvenlik duvarlari acikken Mirc a baglanamiyosunuz
Konu MistyFuture tarafından açılmış, 349 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Mirc ve Guvenlik duvarlari ayari konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 349. |
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1673 Yer: internet
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 31
|
simdi belki modlar bu konu gereksiz deyip kapatabilirler ama ben gerekli dusundugum icin acdim.
bircok kisi zonealarm yada benzeri bir guvenlik duvari kullaniyor. bu guvenlik duvarlari acikken Mirc a baglanamiyosunuz connect to server dediginizde engellendi diyor.. acikcasi ben zonealarm kullaniyorum suite verisyonuu ve bir turlu asamadim engellemesini yani Mirc a girmek icin kapatmak zorunda kaliyorum diger guvenlik duvarlarida ayni seyi yapiyor. simdi burda bilen arkadaslar varsa zonealrm ve diger guvenlik duvarlarinda acikken Mirci nasil calistircamizi yani ayarlari nasil yapcamizi anlatirsa cok sevinirim.. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|