mirce giremiyorum bakarmısınız plz..[KBSC] 14::00 * Bağlanılıyor irc.zurna.net (6667) -ø- [KBSC] 14::00 * Servere Bağlanılamıyor (Softwarede Bağlantı iptal edildi) -ø- [KBSC] 14::00 * Bağlantınız iptal edildi BÖYLE BİR SORUN VAR PC YE FORMAT
Konu RuDeBaY tarafından açılmış, 3964 kişi tarafından görüntülenip, 10 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
mirce giremiyorum bakarmısınız plz.. konusundaki toplam yorum: 10, okunma sayısı: 3964. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40507
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 49
|
[KBSC] 14::00 * Bağlanılıyor irc.zurna.net (6667)
-ø- [KBSC] 14::00 * Servere Bağlanılamıyor (Softwarede Bağlantı iptal edildi) -ø- [KBSC] 14::00 * Bağlantınız iptal edildi BÖYLE BİR SORUN VAR PC YE FORMAT ATTIĞIM GÜNDEN BERİDİR MİRC E GİREMİYORUM GICIK OLDUM KELEBEK YÜKLEDİM AYNI SORUN MAVİLİMSCRİPT YÜKLEDİM OLMADI NE YAPMAM GEREK LÜTFEN YARDIM EDİN (Softwarede Bağlantı iptal edildi) diyor anlamadım gitti inşallah yardım edersiniz bekliyorum saygılar. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47513
![]() Karma: 10
|
identi degiş
mesela zurna yaz fulnameyede @aaa mailede @aaaa ozaman baglanır |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #206 Yer: :P
Karma etkisi: 51
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4257
|
Zurna'nın kullandığı portların kapalı olabilir, 6667 portunu aç eğer kapalıysa..
Bir diğer ihtimal de güvenlik duvarı irc scriptlerini engelliyor olabilir.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37933
![]() Karma: 55
|
anti virus programi kullaniosan ondan olabilir programinin level'ini dusur yada kapat.. bende de oluyor bazen..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100094
Karma etkisi: 0
![]() ![]() Karma: -113
|
Arkadaslarin dedigibi olabilir bide asiri yogunluk olmanedenide yuksek onedenle kabul etmiye bilir identy Proxy tespiti v.b tip seyLerdende olabilir beLkide mirc girisine kapatiLmis feLanda oLma ihtimali var yani.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #106235
|
KardeŞim Bence Sen Bi Daha Format At BeLkide Pc Ozaman qenide GeLir Yada GüvenLik Duvarından oLa BiLir Ama Ondan oLSa Bu Seferde GönderiLen DosyaLar AçıLmaz Peki ÖLe Bi Sorun Varmı?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #107793
|
Arkadasım irce giremiyorsun yardım pls.
)))))))))) bune arkadasım sen kesin baglantı problemlerinden zurna.net kelebek almıyor artı eski version a genellikle önem gösteriyor kullandıgın mirc scriptler 6.16 versionsa giremezsin ßence en güzeli düz mirci ingilizce mirc indir gir. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #105934
![]() Karma: 25
|
kardeş identd ni zurna yap e-mail yazan yere de zurn@ yaz düzelicektir.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #174328
|
ya arkadaşlar yemin ederim bak virüs programdandır.
bakın bendede öyle olduydu. virüs programını sildim. açıldı. gerçekten ya en iyi virüs programı hangisi; ben mcafee kullandım sohbete bağlamadı sildiğimde girdi. kaspersky yükleyecem bakalım iyimi? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #202847
|
Selam Arkadaslar lütfen bana yardım edin... benimde aynı sorunu yasıyorum....yeni format attırdım virüs programından olabilir diyor ben virüs programını silmeden nasil script girebilirim bana yardımcı olur musunuz.!!
Servere Bağlanılamıyor (Softwarede Bağlantı iptal edildi) bu sorunu yasıyorum Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=48756 Lütfen Huzunce.21@hotmail.com dan bana ulasın ve ne yapabileceğimi söleyin lütfen Rca ediyorum |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #202847
|
Selam Ark
Ben bilgisiyarcıya götürüp format attırdım... windows 2008 xp kurdular bana ve her sey çok güzell.. Ama tek bir sorun yasıyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz scripten baglandıgım zaman (Softwarede Bağlantı iptal edildi) ve 09:08] * Unable to connect to server (Software caused connection abort) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=48756 googleden arastırdım virüs programından olabilir silin öle girin diyor ben silmek istemiyorum... silmeden onu nasil düzeltebilirim bana yardımcı olur musunuz rica edersem.. Bana huzunce.21@hotmail.com ve akasyasuu@hotmail.com ulasirsanız sevinirim lütfen acil yardim. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|