modem airties rt 205 e bağlanmıyorkablosuzla bağlanmaya çalışıyorum bağlanmıyor. diğer modemlere bağlanıyor. Ağ bekleniyor diyor öyle kalıyor...sebep ne olabilir acaba?
Konu ofisboy tarafından açılmış, 1140 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
modem airties rt 205 e bağlanmıyor konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 1140. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39304
Karma etkisi: 0
![]() ![]() Karma: 108
|
kablosuzla bağlanmaya çalışıyorum bağlanmıyor. diğer modemlere bağlanıyor. Ağ bekleniyor diyor öyle kalıyor...sebep ne olabilir acaba?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #367773 Yer:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3714596
|
Sinyal yetersiz olabilir. Bilgisayarınızdaki Firewall yazılımı engelliyor olabilir. IP güncellemeyi deneyin. DNS önbelleğini temizleyin. Bunun için sırası ile :
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=352556 Başlat > Çalıştır > cmd yazıp entere bastıktan sonra çıkan siyah pencereye tek tek, ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew yazıp entere bastıktan sonra sistemi yeniden başlatmanız yeterli olacaktır. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Çırak
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Oluşturduğunuz şifrede hata var o zaman yada modemde mac filter özelliği açık
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir Üye
Üye numarası: #
ARKADASLAR BİRAZ KOMİK GİRİCEM AMA KUSURA BAKMAYIN xD Red Bul KaNATLANDIRIR Ve SİMİDİDE BEN SORONUMU ANLATAM SİZ YORUM YAZIN
ARKADASLAR AİRTİES KULANUYORUM WAYLINS BİRDE YAN KOMSUNUN İNTERNETİNE BAGLANMAYA ÇALISIYORUM MODEMİN ADI Huawei_HG521 O MODEMDE FULLL DİŞ ÇEKİO AMA BİR TANE DAHA MODEM ÇIKIO O MODEMDE TEK DİŞ ÇEKİO MODMİN ADI TP_LINK15AC92 ARKADASLAR SIRA YINE FULL DİŞ ÇEKENE GELELiM BAGLANMAYA ÇALISIYIROM VE SAAT YAZAN KÖŞEDE İnTERNET OLDUGUNA DAHİL BİR TANE SİMGE OLUCAKTIR HERKES BİLİR BUNU AMA BENDE SARI BİR ÜÇGEN GELİO İÇİNDEDE ÜNLEM İŞARETİ FULL DİŞE BAGLANINCA BU PROBLEM OLUO AMA DİGER MODEM TEK DİŞ ÇEKERKEN ONA BAGLANIO BUNA ÇÖZÜM PLSS LÜTfen |
|
|
|
#7 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #446628 Yer: mardin / nusaybin
Karma etkisi: 223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22007
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #183208 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 38920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3890879
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|