Modem Arayüz ŞifresiSelamlar kabloyla bağlanabildiğim bir modemin wireless şifresini öğrenmem için arayüzüne girmem gerekiyor. fakat şifreli şifre standart değil. modem airties. reset atmam mümkün değil!!! . sadece arayüzüne girip wireless şifresini öğrenmem
Konu MyXoMa tarafından açılmış, 286 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Modem Arayüz Şifresi konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 286. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #93804
Karma etkisi: 19
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1381
|
Selamlar kabloyla bağlanabildiğim bir modemin wireless şifresini öğrenmem için arayüzüne girmem gerekiyor. fakat şifreli şifre standart değil. modem airties.
reset atmam mümkün değil!!! . sadece arayüzüne girip wireless şifresini öğrenmem lazım. kablo bağlantım mevcut . yardım ederseniz sevinirim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #93804
Karma etkisi: 19
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1381
|
modeme reset atabilirim fakat. ttnet şifresini bilmediğim için yeniden yapılandıramam. daha önce başıma geldi. o yüzden reset atamıyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| modem şifresi kırma programı yardım | MARAZALİ | Programlar | 5 | 22-09-2010 12:04 |
| BackTrack ile Modem Şifresi Bulmak Mümkün mü? (Wireless Değil!) | Aqilmend | Wireless - Kablosuz Teknolojiler | 7 | 18-02-2010 11:17 |
| Modem Arayüz Şifresini Çözme!!!!!! | by_ozzo | Wireless - Kablosuz Teknolojiler | 6 | 27-12-2009 13:56 |
| modem arayüz şifresi | hacker_musti | Wireless - Kablosuz Teknolojiler | 2 | 03-11-2009 01:30 |
| Modem arayüz şifresi yardım | teknolocix | Wireless - Kablosuz Teknolojiler | 10 | 28-12-2008 13:53 |
|
|