Modem Bridge Mod Onyl Özelliğiyle ilgiliMerhaba arkadaşlar. Küçük ama bir okadarda kafamı kurcalayan bir sorum olacak sizlere. Şimdi benim bir 4 portlu modemim var alt kattaki evimde. Bunu üst kata kablo ile taşıdım ancak bunu
Konu cyBER_haylaz tarafından açılmış, 377 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Modem Bridge Mod Onyl Özelliğiyle ilgili konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 377. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #109627
Karma etkisi: 210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20413
|
Merhaba arkadaşlar.
Küçük ama bir okadarda kafamı kurcalayan bir sorum olacak sizlere. Şimdi benim bir 4 portlu modemim var alt kattaki evimde. Bunu üst kata kablo ile taşıdım ancak bunu üst katta hem wireless hemde kablolu olarak 2 PCye dağıtmam gerekiyor. Şimdi benim elimde birde 4 portlu wireless bir modemim daha var. Modemlerdeki bridge mode only özelliği olduğunu biliyorum ama teknik bilgim yok isminden yola çıkarak mantık yürütmeye çalışıyorum. Ben yukarıya çektiğim ethernet kablosunu bu wireless modeme taksam ve gelen interneti bu özellikle ethernet ve eireless olarak dağıtabilirmiyim. Eğer bu mümkünse bunu nasıl yapmam gerek. Yada bu modemi kullanarak bu işi nasıl çözebilirim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #109627
Karma etkisi: 210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20413
|
Arkadaşlar bi fikri olan yokmu?
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Intel Sandy Bridge Malezya'da Satışa Çıktı | Elvis | Donanım Haberleri | 1 | 10-01-2011 07:11 |
| Modem Sorunu Diyelim!.. ( PC / Modem / Kablo ? ) | Kontrol | Donanım | 5 | 15-11-2007 21:01 |
| ADSl Modem Hack | the_hazard | Web Hacking ve Güvenlik | 6 | 18-05-2007 22:17 |
| AirTies RT101 ve RT110 ADSL Modem İncelemeleri | Hayal@ | Networking - Ağ Güvenliği | 11 | 02-11-2005 22:19 |
| GEEK PromaxQ51 adsl modem türkçe web ara yüzü | Avk | Donanım | 6 | 02-08-2005 10:51 |
|
|