modem hackledikten sonraArkadaşlar dün 12 tane modem hackledim zyxel ve conexant marka daha hiç dokunmadım(şifrelerini bile değiştirmedim) bu modemlerle neler yapabilirim... mesela 5110 portunu açsam ip sabitlememe gerek kalmadan proratla bağlantı kurabilirmiyim..
Konu f41r tarafından açılmış, 860 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
modem hackledikten sonra konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 860. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #247634
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar dün 12 tane modem hackledim zyxel ve conexant marka daha hiç dokunmadım(şifrelerini bile değiştirmedim) bu modemlerle neler yapabilirim...
mesela 5110 portunu açsam ip sabitlememe gerek kalmadan proratla bağlantı kurabilirmiyim.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Hayır bağlantı kuramazsın arkadaşım modeme açtığın port sadece modeme uzaktan bağlanmanı sağlar yada bilgisayarda kullandığın programların çıkış yapmasını sağlar o bilgisayarı yönetemezsin Saygılar
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Malesef oda olmuyor daha önceden uzun uğraşlar verip bende denemiştim virüs atıp modemi bozmaya bile çalıştım ama dediğim gibi sonu hüsran oldu bu aralarda modem yolu ile network kurulu sistemlere sızmaya çalıyorum ama paket girdisi olmadığı için beni almıyor ama yinede deniyorum birşeyler çıkarsa'da wardom'da duyururum Saygılar
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
|
Onun için bilgisayara bir trojan atman lazım modeme atma olayın olmadığı gibi işlevselliğide olmayacaktır
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Alıntı:
düzgün bi şekilde herşeyiyle anlatırmısınız şu işi? birinin modemine girebiliyorsun? o adamın bilgisayarında trojan var? ee? adamın ipsimi lazım sana ? bunun için bir çok yol var ip alma yöntemleri diye arat çıkar bir sürü ki zaten adamın modemine bağlanabiliyorsan ipsini biliyorsundur? Anlatın sorununuzu tam olarak ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
Üye numarası: #247257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -412
|
nasıl oluyor :S
wireles mı ?_ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
|
sorum şu:U.S. Robotics (ADSL 4-Port Router) bir modem var bu modem üstünde hangi değişiklikleri yapayım ki modemi kullanan pc lere telnetten bağlanabileyim..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
modemin ayarlarından hangi ip adresleri alınmış ona bakıp içerdeki bilgisayarın local ip adresini bulursun öğrneğin 10.0.0.10 olsun bilgisayarımız modemin 23üncü porta gelen isterkeri 10.0.0.10 a aktarması için ayarlarsın böylece sen dışardan modemin telnet portuna gitmek istediğinde bile seni içerdeki adrese yönlendirecektir ( bazı modemlerde sorun çıakrdığından dolayı (yani ne olursa olsun telnet ile modeme bağlandığı için) modem ayarlarından telnet bağlantı portunu değişltirin örneğin 24 yapın =) ki her koşulda işerisiyle telnet yapabilesiniz.
Modemin modeline ve markasına göre değiştiğinden bu durum "port forwarding" diye ararsan nasıl yapacağın hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin. Düzenleyen Mainliner : 09-08-2008 at 17:16. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|