Modem Işığı Kendiliğinden SönüyorArkadaşlar ben bundan 1 yıl kadar önce ttneti kapattırdım.Şİmdi iki aylık paket aldım modem aynı modem.Bundan 1 yıl önce hiç bir sorun yoktu.Şİmdi ise yarım saat kullanıyorum ve genelde onlıne
Konu kotu.bakkal tarafından açılmış, 411 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Modem Işığı Kendiliğinden Sönüyor konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 411. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #183815
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -580
|
Arkadaşlar ben bundan 1 yıl kadar önce ttneti kapattırdım.Şİmdi iki aylık paket aldım modem aynı modem.Bundan 1 yıl önce hiç bir sorun yoktu.Şİmdi ise yarım saat kullanıyorum ve genelde onlıne oyunu açarken ppp ve adsl ışığı sönüyor.Sonra kendılıgınden tekrar sanıyor.Sürekli böyle oluyor anlamadım.
Splitter kablolarıda dogru.NAsıl düzelir bu ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #328927 Yer: BURSA
Karma etkisi: 37197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3718973
|
modem bozuk
yada format at |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #361930 Yer: siz konuşanı sevmem
Karma etkisi: 12463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1246006
|
Dostum aynı sorun bendede var. Dışarıdan gelen hat kablosunu bile sıfırladım kabloda sorun var diye nafile 3 tane modem denedim. 2 tanesi 4 portlu 1 tanesi tek portlu 4 portluları takınca dediğin gibi sürekli ip ışığı gidip geliyor tek portluda da gidiyor fakat diğeri kadar sık değil. Sanırım bağlantıda bi problem var son çare olarak müşteri hizmetlerini arayacam sana da tavsiye ederim
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #325409
Karma etkisi: 11988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1198260
|
modem arızalı müşteri hiz. ara
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|