modem sifresi...yardımArkadaslar swıtch uzerenden 4 bılgısayar netı paylasıyoruz..modem bende degıl tabiki:D modem sıfresını bılıyorum neler yapabılırım acaba dıger makınalara sızma ıhtımalım warmı yada baska bıseyyapabılır mıyım merak edıyorum yardımcı olursanız sewınırım..
Konu Circassian tarafından açılmış, 433 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
modem sifresi...yardım konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 433. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #26286
Karma etkisi: 700
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 69207
|
Arkadaslar swıtch uzerenden 4 bılgısayar netı paylasıyoruz..modem bende degıl tabiki
modem sıfresını bılıyorum neler yapabılırım acaba dıger makınalara sızma ıhtımalım warmı yada baska bıseyyapabılır mıyım merak edıyorum yardımcı olursanız sewınırım.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #96379
Karma etkisi: 6264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 625645
|
swistch üzerinde sniffing biraz zor Çünkü router modem hangi bilg. veri göndermek istiyorsa onunla paylaşıyor araya birşeyler sokamıyorsunuz.. HUb Varsa eğer sniffing yapabilirsiniz forumdada anlatılmıştır birçok şey..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #93804
Karma etkisi: 19
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1381
|
bende hub var ama şifreyi bilmiyorum
yinde olur mu |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Alıntı:
aslında sniffing nasıl yapılır diye sormamış eleman ama yinede yapılabilir bi olay neyse...jinjage şifresini bildiğin için modeme girip ayarlarını değiştirebilirsin hatta arkadaşlarının nete çıkamamasını sağlayabilirsin sadece sen çıkarsın =) modemi hiç karıştırmazsak aynı ağda olduğunuz için çook çok şey yapılabilir sen ne yapmak istiyosun mesela ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|