Modeme nasıl girilir kullanıcı şifreleri nasıl calınır hersey (resimli)evt arkadaslar sizler için bi çalısma yaptım burada modeme nasıl girilir ve neler yapılır resimli göreceksiniz..sizden tek istegim var. en asagıdaki resmi dikkate alarak.girdiginiz modemlerin şifrelerini asagıda veriyorum.asagıda bulamassanız google
Konu despina tarafından açılmış, 16800 kişi tarafından görüntülenip, 43 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #105767 Yer: im çok dar
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1285
|
evt arkadaslar sizler için bi çalısma yaptım burada modeme nasıl girilir ve neler yapılır resimli göreceksiniz..sizden tek istegim var. en asagıdaki resmi dikkate alarak.girdiginiz modemlerin şifrelerini asagıda veriyorum.asagıda bulamassanız google yazın hemen bulur. ben size 2 program veriyom (superscan) acık portları taramak içindir. (revalation) ise girdiginiz modemde kullanıcı adı yazar mesela guest@ttnet bi alttındada şifre bölümü vardır şifre yazar ama siz göremessiniz işte caresi ravalationla programındaki solda yukarda yuvarlak seklinceki + işareti var bölümün üstüne bıraktıgınızda şifresini görürsünüz adsl kota servisine girerek kullanıcı adı ve şifresini girerek basarınızın kanıtını görebilirsiniz.revalationu ilerdede düsüne bilirsiniz ilk etapta kendinizi geliştirin.
superscan programı için=www.dosyam.net/?id=d32919 revalation için=www.dosyam.net/?id=mw0jvx rar şifreleri despina Airties RT210 logine tıkla Allied telesyn user : manager Pass : friend Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=135817 Apache user : setup veya root Pass : root Asus user :admin pass :admin Aztech user :admin pass :admin Billion Bipac user :admin pass : password Cnet user :admin pass :epicrouter Corecess 3112 usb user :admin pass :corecess3113 Corecess 3113 eth user :admin pass :corecess3113 Dibeg 108 user :dare pass : (boş geç) D-Link, Datron ETHERNET, Datron USB, Link SYS ve USB Robotics user :admin pass :admin Dost GVC user :dost pass :dost Eicon Diva user : boş bırak pass : boş bırak Geek, hicomm, Inca, Loopcom ve paradigm user :admin pass :epicrouter Mercury ADSL user : boş bırak pass : boş bırak Origo user :admin pass :kont2004 pikatel user : DSL pass : DSL Speedcom user :admin pass :conexant SpeedTouch 330, Speedtouch ve Thomson şifreyi paswword’u kendin belirle Tecom user :root pass :root Zoom X Serisi modem user :admin pass :zoomadsl ZyXEL user :admin pass :1234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen despina : 09-05-2007 at 05:34. |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #122206 Yer: cennette miyim neyim bende anlamadım
![]() ![]() ![]() Karma: 209
|
wallaha helal olsun eywallah
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40650 Yer: Türkiye/Kocaeli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1859
|
saolasın defalarca anlatılmıstı ama yiende cok güzel saol eline sağlık
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #124267
![]() Karma: 10
|
kanka cok güsel bir paylasım sen demişsin ya 23 yazıp add diyoruz add cıkmıyor aynı sey 80 dede oluyor add tıklayamıyorum acaba neden msn varsa yazda ekleyim konusalım senle simdiden tesekkürler
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44463 Yer: Sıkıldım Güneşle Yalnızlığı Paylaşmaktan Bu Boş Sahilde
Karma etkisi: 2194
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 218465
|
Çok güzel Olmus İlk Hacklerimdedi GÖrunce Bi duygu Bastı yaa cık cık :P
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #65952
![]() Karma: 10
|
bunlar artık işe yaramıyor telekom işe el attı
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #120695
![]() ![]() Karma: -199
|
iyide senın dedıgın gibi yapsak adamın modemını gocetsek yada senın dedıgın gıbı ıoraya yazmıssıon ya hanı adamın modemını kullanılmaz hale getırsek! ne olacak? resetler yenıden calıstırı zor bısy degılkı ?
sonra adımız modem hackladı olur dımi ![]() |
|
|
|
|
#8 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #105767 Yer: im çok dar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1285
|
Alıntı:
her paylasımda geyikten vazgecseniz olmazmı ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #128048
Karma etkisi: 542
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 53631
|
emegine saglık güzel paylaşım
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #125325 Yer: yerinden oynayacak!
Karma etkisi: 6542
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 653546
|
iii de modeme daldık dielim elimize ne geçecek ,yaptığımız şeyin bi amacı olmalı.Eskiden bu yöntemle kotadan kurtulabiliyorduk artık onuda yapamıyoruz yani....
|
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #128048
Karma etkisi: 542
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 53631
|
arkadaşım add tuşuna basılmıyor olmuyor yani anlatabildimmi yardımcı olursan sevinirim
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #114802 Yer: istanbul
Karma etkisi: 959
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 95259
|
despina kardeşim, adamın modemine girdim, şifrelerini aldım... eeeee sonra ne yapacağız.
adamın netini biz kullanabilecekmiyiz?? bu aşamadan sonra adamın ROOT una sızabilecekmiyiz.. daha ilerisi varmı değerli kardeşim.. bundan daha ileri gidilebilmeli diye düşünuyorum. |
|
|
|
|
#13 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #109549 Yer: gök inlesin!!
Karma etkisi: 473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 46798
|
saol kardeş çok iyi hazırlamışsın benden +3
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37617 Yer: Memorialise
Karma etkisi: 31110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3108667
|
kardesim baya iianlatmıssın eline saqlık
sonunda hacker yapıcanız bni bulasmiim diom ama tetikliyonuz hee ![]() ![]() |
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #50592
Karma etkisi: 2589
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 258010
|
kardeşim peki modemlerin sürekli ip atlama olayı oluyormuş bu nasıl oluyor?
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|