modeme port açma programı lazımmerhaba arkadaşlar. modeme upnp ile bağlanıp belirlediğim portu otomatik olarak açıcak. yanlız modeme bağlantı için modemin ip adresini , kullanıcı adı ve şifresini sormuyacak. bazı p2p programları upnp ile otomatik
Konu moonstar tarafından açılmış, 846 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
modeme port açma programı lazım konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 846. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16682
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 10
|
merhaba arkadaşlar. modeme upnp ile bağlanıp belirlediğim portu otomatik olarak açıcak. yanlız modeme bağlantı için modemin ip adresini , kullanıcı adı ve şifresini sormuyacak. bazı p2p programları upnp ile otomatik port açabiliyor. bana da sadece port açmaya yarıyan bir program lazım. programı kendim için istemiyorum bu işten anlamıyan arkadaşlara vericem. umarım öyle bir program vardır.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #254839 Yer: Ru-PL-NL-Tr-DE-赤榕
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 262998
|
Dostum Tam Olarak Modemin Portunumu Açmak İstiyorsun ? Modem Markası Nedir?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16682
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 10
|
dostum ben modeme portu gözü kapalı açarım benim için sorun yok
program bana lazım değil zaten bak sana şöyle anlatayım programa portun numarasını ve tipini (tcp veya udp ) girecem modem otomatik olarak upnp üzerinden modeme bağlanıp o portu açacak. herhalde upnp 'nin ne işe yaradığını biliyorsundur. buna en güzel örnek utorrent programının port ayarları kısmına bakarsan beni anlarsın. orada upnp ile otomatik olarak program kendine port açabiliyor. ip numarası , modem kullanıcı adı ve şifresi sormadan. banada öyle bir program lazım |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|