modemımın içine bir türlü girilmiyoraztech 305 eu modemım var.. 1 usb ve 1ethern. ile 2 adet pc baglı ve hiç sorun yoktu..takı baglantı sorunu çıkana kadar.. şuan hiç bağlantı yok..modemın uzerınde ethernet ve usb
Konu donjuan444 tarafından açılmış, 517 kişi tarafından görüntülenip, 12 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
modemımın içine bir türlü girilmiyor konusundaki toplam yorum: 12, okunma sayısı: 517. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #159389
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 11
|
aztech 305 eu modemım var..
1 usb ve 1ethern. ile 2 adet pc baglı ve hiç sorun yoktu..takı baglantı sorunu çıkana kadar.. şuan hiç bağlantı yok..modemın uzerınde ethernet ve usb ışığı sürekli yanıp sönuyor.. modem ayarlarına girmek için daha önce belirlediğim şifreyı yazıyorum fakat giremıyorum..modeme reset attım. ve admin admin olan modemın bilgilerini kullanıcı adı ve şifersı nı yazıyorum ama modeme giremıyorum.. daha öncelerı yaptığımda girebılıyordum.. ethernet kablsu u değiştiridim sorun yok kabloda.. faat..et her netlı pcyı kabloları sokup sadece ethernet ile usb takılı olan pc ye sadece ethernetı takıyorum.. ağ kablosu takılı değil uyarısı gelıyor..((anlamadım gitti ..modem takılı olduğu halde ağ kablsu takılı değil uyarısı gelıyor) bu modemı kaldırıp .başka bir modem denediğimde daha önce onu kullanıyordum.. bu sefer her 2 pc dede ayrı ayrı denediğimde.. yıne modem açık kablolar duzgun takılı ama " ağ kablosu takılı değil" uyarısı gelıyor.... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=370645 sorunun kaynağı ne olabılır .. lütfen yardımcı olun arkadaşlar.... Düzenleyen donjuan444 : 24-04-2010 at 14:27. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Modemin bilgisayardaki setup dosyalarını silin modemi ethernet kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın modeme rest atın modem web arayüzünden bağlanmaya çalışın eğer açılmıyorsa modeminizi bozmuşsunuz demektir açarsada güncel firemwall dosyası ile modemi güncelleyin
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
|
pc ye format bıle attım. yıne aynı hata usb ısışı rueklı yanıp sonuyor..
web arayuzunden modem ıp si olan 10.0.0.2 ile giriyorum modemin şifresi "admin" admin veya admin şifresi boşluk..kabul etmıyor bir turlu ..hiçbirşey kabul etmıyor.. ttnetı aradım ...şuan baglantınız var fakat modem ayarlarınıyapmanız lazım dedı.. modemın içine bir turlu giremıyorum... farklı bir modem denediğimde ise bu sefer tum baglantılar doğru olduğu halde hiç modem açılmamış gibi gozukuyor yanı "ağ kablosu takılı değil" uyarısı gelıyor... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=370645 nasıl bir sorunsa bu ilk defa ben yaşıyorum galiba |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5804 Yer: Sakarya
Karma etkisi: 17131
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1711158
|
Modemin reset tuşuna basıp 10 sn bekle, daha sonra bütün ışıkların yanıp yeniden söndüğünü göreceksin.. Bu şekilde resetlenmiş olur ve senin modemin kullanıcı adı da şifresi adin tekrar girmeyi dene bence..
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Cool Çırak
|
Alıntı:
fakat modemın kullanıcı adı ve şifresi admin olduğu için yınede kabul etmıyor bir turlu( başka şifrelerde denedım).daha öncelerı reset attığımda girebılıyordum bu şifreyle tamam modem arızalı desem;başka modem takıyorum başka taktığım modemlerdede "ağ kablosu takılı değil" uyarısı gelıyor... mantığım almadı bir turlu...hadi virüs vs var dedım format ta attım pclere yok yıne aynı sorun.. bu arada yınede ilgilendiğiniz için çok teşekkur ederım arkadaşlar.. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Çırak
|
arkadaşlar modemın şifresıne ne yazdıysam kabul etmiyor modemı kaç kez resetlememe rağmen..kullandığım pcden herhangi bir program varmıdır acaba modemımın kullanıcı adı ve şifresini gösterecek??????
bu modemın kullanıcı adı ve şifresını kalıcı olarak değiştirmiş olabılırlermı hackleyerek |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #183208 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 38920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3890879
|
Alıntı:
Kod:
http://www.4440145.net/azteck305eu.htm |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #358696 Yer: İzmir
Karma etkisi: 1304
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 130153
|
Ethernet kartın arızalı olabilir mi? Aynı modemi farklı bilgisayarda dener misin?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Çırak
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Çırak
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #128017
Karma etkisi: 19
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1312
|
telnet den girmeyi dene
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #41866
Karma etkisi: 486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 47987
|
aynısı bendede oldu servis saglayıcısına telefon et onlar yönlendiriyor
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #434139
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 35479
|
Dostum modeminin Flash entegresi uçmuş ona direkten yapılabilecek artık birşey yok,garantili ise yolla gitsin garantiye ama degilsede git yeni birtane al,
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=370645 Sorunun sebebi yazılım güncelleme yapmış ve o esnada elektrik kesilmesi olabilir yada modemin su ile temas etmiş olabilir yada aşırı ısınmadan entegrede sorun olmuş olabilir sebepler bunlar ama flash entegren uçmuş o garanti... |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|