moldflow kurulumarkadaşlar çok acil autodesk moldflow 2010 licence yapmam lazım bitirme projem boka saracak yoksa. lütfen yardım edin:mad:
Konu mutena24 tarafından açılmış, 2672 kişi tarafından görüntülenip, 18 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
moldflow kurulum konusundaki toplam yorum: 18, okunma sayısı: 2672. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #405735
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar çok acil autodesk moldflow 2010 licence yapmam lazım bitirme projem boka saracak yoksa. lütfen yardım edin
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72727 Yer: the sunshine state
Karma etkisi: 55968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5593775
|
Crack ektedir kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5593775
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Çırak
|
Alıntı:
1. You are using correct license server. 2. You are using an approprite version of product security. (The installation guide will specify the approprite version of product security to use. 3. The licence server has valid licenses installed. 4. You can access the license server." Sonra Autodesk moldflow'un sitesine bağlan diyor hata için. Bağlanmak istiyor musun evet ya da hayırdan sonra kapanıyor program. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Moderator
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281906 Yer: Teknopark
Karma etkisi: 27006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2700161
|
İnternet bağlantınızı keserek crack yapmayı yada tamamen kaldırıp internet bağlantısı olmadan kurarak crack yapmayı deneyin...
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Çırak
|
Alıntı:
ben becersem direk paylaşacağım hem ing hem türkçe ama işte yapamadık... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
|
dediklerinizi aynen yaptım ama halen cevap alamadım ve hergeçen gün iyice kötü oluyor bu durum...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #400570
|
moldflow'un işi biraz uzun, msn ekle istersen müsait bşr zaman anlatayım. anlatırkende video alırım onu da foruma koyarım..
şimdi niye yapmıyorsun derseniz, kusura bakmayın.. çalışıyorum gündüz de okul :s adresim nick'in sonuna hotmail ekleyin. gereken herşeyi anlattım arkadaşlar, video da upload da bana ait,, rar pass kaan [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] HD VIDEO [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Düzenleyen ysunshine : 19-03-2010 at 21:46. Sebep: flood |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Moderator
|
kaanstain flood yapmayın, mesajlar birleştirildi.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
Üye numarası: #305431
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #400570
|
kusura bakmayın foruma sık giremiyorum, özel mesaj atarsanız daha hızlı cevaplarım..
kullandığım lmgrd ve licance dat moldflov'un içerisinde mvcut. ben dvd'nin içerisinden çıkartmıştım onun için oradan kullandım.. ama yinede yakın zamanda uplod edecem.. Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] saygılar... yakında kaliteli ve baştan sona olan videoyu upload edecem.. video hazır.. cumartesine atarım sanırım.. saygılar |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #447176
|
Arkadaşlar MOldflow indiridm fakat crack bir türlü yapamıyorum bir anlatan olursa sevinirim
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #479734