Motorsiklet Bölümü Konu Index'iBu Bölümde Her Zaman Gerekli Olan , Temel bilgiler içeren , her daim geçerliliği olan konu başlıkları bulunmaktadır. • Motosiklet ile Trafikte Sağ Kalmak İçin İpuçları (http://www.wardom.com.tr/motosiklet-ile-trafikte-sag-kalmak-icin-ipuclari-t484059.html) • Motosiklet kullanırken
Konu TuncerSK tarafından açılmış, 258 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Motorsiklet Bölümü Konu Index'i konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 258. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#2 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4745
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 10
|
Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim sormak istediğim sey kawazaki er6n alıcagım kısmetse nasıl sizin görüşlerinize göre.
Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #328927 Yer: BURSA
Karma etkisi: 37197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3718973
|
ben teşekkür ederim.
kawasaki sağlamlığını kanıtlamış bir marka. er6n'e göre er6f'i daha cok beğeniyorum kasa olarak. daha spor sürüş için bakabilirsiniz. motoru kullanmadım fakat kawasaki , yamaha , honda , suzuki gibi japon markaları(4 büyükler) sizi yolda bırakmaz. motoru sıfır alırsanız uzun yıllar arkanıza bakmassınız. yamaha fazer'a göz gezdirmenizi öneririm. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Siyaset Bölümü Ve Kullanıcı--Paylaşı Saygı Derecesi... | HasretGÜMÜŞ | Önerileriniz ve Görüşleriniz | 14 | 21-09-2010 23:32 |
| düello bölümü kuralları - [güncellendi] | metatron | Düello | 0 | 26-04-2009 15:34 |
|
|