MSN bağlantısı sürekli kopuyorArkadaşlar, işletim sistemim Windows vista ve msn 14.0.8117.416 (2009) sürümünü kullanıyorum. Wireless bağlantı ile mükemmele yakın sinyal seviyesi olduğu halde msn de konuşurken özellikle cam açıkken sık sık bağlantım kesiliyor.
Konu astraq tarafından açılmış, 236 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
MSN bağlantısı sürekli kopuyor konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 236. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #325039 Yer: ine Sevemem..
Karma etkisi: 2470
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 246572
|
Arkadaşlar, işletim sistemim Windows vista ve msn 14.0.8117.416 (2009) sürümünü kullanıyorum. Wireless bağlantı ile mükemmele yakın sinyal seviyesi olduğu halde msn de konuşurken özellikle cam açıkken sık sık bağlantım kesiliyor. Aynı wireless bağlantı ile Windows xp işletim sistemi kullandığım pc de konuşma yaparken öyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Bir saatlik görüşmede en az 20-30 kez msn bağlantısı kopuyor ve çok canımı sıkıyor. Sizce neden kaynaklanabilir?
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=514694 Derdime derman olacak kimse yok mu arkadaşlar??? Düzenleyen astraq : 19-12-2011 at 21:03. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| MoGoL'dan RapidShare Premium Sürekli Güncel ( Zor Değil ) | MoGoLStyLe | Accounts | 4 | 28-08-2009 22:14 |
|
|