Msn de kamera engeliarkdaşlar okulumuzda kablsuz ağ var ama msnede kamera açmamıza izin vermiyor bu sorunu nasıl aşabiliriz
Konu mertsat33 tarafından açılmış, 818 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Msn de kamera engeli konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 818. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24805
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 33
|
arkdaşlar okulumuzda kablsuz ağ var ama msnede kamera açmamıza izin vermiyor bu sorunu nasıl aşabiliriz
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
msn den kamera açmama gibi birşeyi tam olarak anlayamadım ama şimdi siz okulda msn kullana biliyorsunuz değil mi eğer kullanıyorsanız kamera açma sorunu olmaması lazım ya bağlantı hızı yavaş olduğu için açılmıyordur yada server da blok vardır ama kameraya blok konulduğunu hiç görmedim msn'e konur sadece eğer öyle ise proxy kullanarak yada port değiştirerek bağlantını direk gösterip kameranı açabilirsin merak ettim şimdi yarın server larda kamerayı engellemeye çalışacağım bakalım ne olacak tecrübe edinip daha iyi bilgi vermeye çalışacağım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24805
Karma etkisi: 7