Msn Kişisel İleti DeğiştiriciÜreticinin Açıklaması: Program ile Msnde ne dinliyorum göster özelliği aktif ise bilgisayarınızın açık kalma süresini,ram kullanımınızı boş ram ve toplam ram boyutunu,saat ve tarihi ,işlemci hızınızı ve dilediğiniz kadar ileti
Konu Agovic tarafından açılmış, 628 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Msn Kişisel İleti Değiştirici konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 628. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44890 Yer: imin ne önemi var :)
Karma etkisi: 1266
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 125950
|
Üreticinin Açıklaması:
Program ile "Msnde ne dinliyorum göster" özelliği aktif ise bilgisayarınızın açık kalma süresini,ram kullanımınızı boş ram ve toplam ram boyutunu,saat ve tarihi ,işlemci hızınızı ve dilediğiniz kadar ileti msjını rastgele istediğiniz sürelerde gösterebilirsiniz örneğin 50 tane kişisel iletinizi 5 saniyede bir değiştirerek gösterebilir yada dilerseniz bilgisayarınızın açık kalma zamanını arkadaşlarınıza gösterebilirsiniz bunun yanında msjlarınızın yanındaki o standart simgesinden bıktıysanız oyun yada office simgesinide bu program ile kişisel iletinizin yanına koyabilirsiniz... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=226362 Dosyayı indirmek için Düzenleyen Agovic : 19-08-2008 at 20:29. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
Ufak bir tiyoo ;
Böyle bir program MSNde satış reklam yapmaya birebir ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #394281 Yer: C:\WINDOWS\system32
Karma etkisi: 10719
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1071568
|
Arkdaslar Guzel Bır Program Fakat Virus Total Bazı Vırusler Buldu Bunlar Nedır ? Kötü Amac Ile Soylemıyorum Sonucta Sende Alıntı Yapmıssın. Neyse Bılen Bır Arkadas Acıklama Yaparsa Iyı Olur TEsekkurler.
http://www.virustotal.com/tr/analisi...a18-1264579709 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #328927 Yer: BURSA
Karma etkisi: 37197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3718973
|
Bencede Çok güzel program ama virüslü olması yüzünden indirmedim.
Mod. arkadaşlardan onay bekliycem ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|