msn şifresini ele geçirmeSlm arkadaşlar öğrenmek isteddiğim bir konu var yardım bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum.Sohbet ettiğiniz bir x kişinin msn şifresini ele geçirmek mümkünmü ?
Konu dexterman tarafından açılmış, 2829 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #327171
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Slm arkadaşlar öğrenmek isteddiğim bir konu var yardım bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum.Sohbet ettiğiniz bir x kişinin msn şifresini ele geçirmek mümkünmü ?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74599 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 195575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19554243
|
Forum içerisinde ilgilendiğiniz konu ile ilgili arama yaptığınız takdirde sorunuzun cevabını bulacağınızdan emin olabilirsiniz...
saygılarımla. |
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Nerde sohbet ettiğinize bağlı msn den sohbet ediyor iseniz forumda daha önceden açtığım msn den ip bulma konusuna bakarak kişinin ip numarasına ulaşa bilir port taraması yapabilir açık olan portlarına göre taktik geliştire bilirsiniz eğer sisteminde trojan portlarından birisi açık ise sistemine bağlanıp şifrelerini alabilirsiniz forumda birçok anlatım mevcut arama yaparak daha fazla bilgiye ulaşa bilirsiniz
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #328927 Yer: BURSA
Karma etkisi: 37197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3718973
|
anlatımlar güzelmiş saolun.
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|