msn w.cn açılmıyor yardımmMerhaba öncelikle bu sabah msn girmeye çalıştıgımda hata almaya başladım. Hotmaile bakayım dedim böyle bir hata aldım.. Oturum açma engellendi huseyin...@w.cn ile oturum açma şu nedenlerden biri dolayısıyla engellendi: Birisi
Konu huseyinwcn tarafından açılmış, 11059 kişi tarafından görüntülenip, 97 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
msn w.cn açılmıyor yardımm konusundaki toplam yorum: 97, okunma sayısı: 11059. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2010
Üye numarası: #499566
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba öncelikle bu sabah msn girmeye çalıştıgımda hata almaya başladım. Hotmaile bakayım dedim böyle bir hata aldım..
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=439318 Oturum açma engellendi huseyin...@w.cn ile oturum açma şu nedenlerden biri dolayısıyla engellendi: Birisi çok fazla kez yanlış parola girdi. Bu ID için bir kuruluş üzerinden kaydolduysanız, henüz hesabı kullanamayabilirsiniz. Ne yapmam gerekiyor ? :S msn dende girmeye çalıştıgımda böyle bir hata alıyorum Msn oturumu açmak için önce aşağıdakileri yapmak zorundasınız. Hesabınızı Doğrulayın Hata kodu : 80048823 Baktım birkaç kişinini başına daha gelmiş bugün kişi listeme ulaşabilirmiyim lütfen yardım ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #377023
|
Aynı sorun bendede var. en son bu sabah saat 10:00 gibi girdiğim MSN mie şimdi girmek isteyindce parola hatası ile karşılaşıyorum. parolamı değiştirmeme rağmen sorun devam ediyor. yardımcı olursanız seviniriz.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #69533
|
aynı sorun bende var w.cn olanı kullanıyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #481730
|
bendede war aynı sorun 1 saat once acıktı msn şimdi acamıorm :S
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
Üye numarası: #501352
|
Beyler bendede var bu sorn ya.sabahtan beri araştırıyorum
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #396064
|
Merhaba arkadaşlar şu anda aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum. w.cn uzantılı adreslerde bakım çalışması olabilir veya çalışma sırasında bir hata oluşmuş olabilir. Programlamadan anlayan biri olarak ufacık bir tırnak işareti hatasının bile çok büyük hatalara sebep olabileceğini biliyorum. Sorunu farketmemeleri söz konusu bile olamaz. Eminimki düzeltmeye çalışıyorlardır.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=439318 Umarım kısa sürede düzelir.. Hepinize iyi akşamlar. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37617 Yer: Memorialise
Karma etkisi: 31110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3108667
|
Sırf bu konuyu açmak için üye oLduğun aşikar
. ALLah koLayLık versin, ne diyim (?) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #396064
|
Sonuçta herkez bişeyleri öğrenmek için kayıt olur.. Birtakım insanları tanımak için öncelikle onların nasıl olduğunu anlamak gerekir. Eğer birtakım insanlar dediğim insan grubu paylaşımı hak ediyorsa paylaşım yapılır. Haksızmıyım yoksa ..
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
|
delircem en sonunda o olcak.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2008
Üye numarası: #219928
Karma etkisi: 188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18324
|
bende msne giremiyorum arkadaşlar..
w.cn .. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
Üye numarası: #501426
|
Bende msne giremiyorum. Adresim w.cn uzantılı. Sabahtan beri forumlarda arama yapıyorum . diğer e posta adresime gelen maille birçok kez şifremi değiştirdim fakat web mssenger'da dahi oturum açamıyorum. Bazıları web messengerda oturum açamıyorsan hesabın gitmiştir falan yazmışta. Windows Live'dan destek almaya çalışıyorum. Çok can sıkıcı bi durum, umarım kısa sürede düzelir.(:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
|
windows live ın yapıcağı hizmetin içine tüküreyim.Çok önemli bir konuşma yapmam gerek ve hergün açılırdı bugün açılmıyor.Aksiliğe bak ya.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #450690
Karma etkisi: 212
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20988
|
aynı sorun herkezde var ne yapcağız detayli bilgi nerden alabiliriz neden açılmadığıyla ilgili
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
Üye numarası: #501426
|
Detaylı bilgiyi buradan bulabilirsin. http://windowslivehelp.com/solution....7-81d72c2e7d55
Fakat sorun giderme adımları hiç bi işe yaramıyo. Bide şuna gözat belki işine yarar. ![]() http://windowslivehelp.com/solution....f-145b951dcb41 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #450690
Karma etkisi: 212
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20988