Msn'de İp Bulma ve İp'sini Bulduğun Kişinin Adresini BulmaBir çok arkadaş özelden mesaj atıp msn'den nasıl ip adresi bulacağını soruyordu bende herkezin yapabileceği en kolay yolu söyleyeceğim şimdi bazı arkadaşlar çıkıpta çok gereksiz ben zaten biliyordum yada olmuyor
Konu Balamir tarafından açılmış, 38676 kişi tarafından görüntülenip, 250 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Msn'de İp Bulma ve İp'sini Bulduğun Kişinin Adresini Bulma konusundaki toplam yorum: 250, okunma sayısı: 38676. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Bir çok arkadaş özelden mesaj atıp msn'den nasıl ip adresi bulacağını soruyordu bende herkezin yapabileceği en kolay yolu söyleyeceğim şimdi bazı arkadaşlar çıkıpta çok gereksiz ben zaten biliyordum yada olmuyor gibi mesajlar atmasın biraz şans yardımı ile anlattıklarımın hepsinin olduğu gibi daha önceden başka yerde'de anlatılmamıştır. Zaten Özelimden konuyu soran arkadaşlar ve bilmeyenler için anlatımda bulundum
Öncelikle Buradan Msn Plus Programını İndirip Kuruyoruz Msn Plus programını kurmamızın sebebi programın script özelliği olmasıdır işimize yarayan işimizi kolaylaştıracak binlerce script dosyası vardır ama bizim işimize şuan yarayacak olan script IPGet1.50 script'i bu script ile karşı tarafın ip adresini öğrenmemiz çok kolay olacak script'i Buradan indire bilirsiniz rar şifresi: www.wardom.org'dur inen script'in üzerine 2 defa tıklayarak otomatik kurulmasını sağlaya bilirsiniz kurulum bittikten sonra msn konuşma penceresinde Scriptler tuşuna basıyoruz Açılan Özellikler'den İpGet > İp Connections Seçeneğini seçiyoruz Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=225187 ![]() Açılan Panel'de Start Refresh Seçeneğini Seçiyoruz ve Programı Kapatmadan alt tarafa alıyoruz ![]() Kurbanımıza kamera açma isteği gönderiyoruz yada herhangibi bir dosya paylaşmaya çalışın kabul ederse İp Connections (New) Seçeneği Altında Kişinin İp Adresi Gözükür ![]() Ayrıca script'in otomatik ip gösterme özelliğide vardır mesela msn'e giren birisinin o anki ip adresini otomatik olarak gösterir Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=225187 ![]() Üzerine tıkladığımızda farklı bir pencereden'de ip göstermeye devam eder ![]() Gelelim ip adresini bulduğumuz kişinin adresini bulmaya biraz şans ve mantık yürüterek ip'sini bildiğimiz bir kişinin adresini bulacağız Öncelikle bulduğumuz ip adresini explorer'ı açıp yazıyoruz daha sonra modemin web ara yüzüne ulaşıyoruz ![]() modem markası airties-205 fabrika çıkış şifresi boştur eğer kullanıcı modem web arayüz şifresini değiştirmedi ise modemine direk bağlanıyoruz Şansımız varmış hat kullanıcısı standart şifreyi değiştirmemiş ![]() Modem ayarlarını kurcalayarak kullanıcı adı ve şifresinin olduğu ayar yerine geliyoruz ![]() Kullanıcı adını öğrendik şifreyi öğrenmek içinse Asteriks Key Programını Kullanıyoruz Bu Programıda Buradan İndire Bilirsiniz Programı çalıştırdığımızda yukardaki resimde gördüğümüz yıldızlı biçimli şifreleri bize direk olarak gösteriyor ![]() Şifreyide Öğrendikten sonra TTNet'in kota sayfasından kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıyoruz ![]() Giriş yaptıktan sonra kırmızı ile göstermiş olduğum telefon sahibinin adını ve soyadını alıp çıkıyorum Bundan sonra kişinin hangi şehirde yaşadığını öğrenmemiz lazım onuda Bu Siteden Giriş yaparak öğreniyoruz (Not Adres Hata Verebilir Bunun İçin Açılan Sayfadaki ip2locatio.n yazısındaki "." noktayı siliniz Wardom Yazmaya İzin Vermediği İçin Böyle Yapmak Zorunda Kaldım) ![]() Kişinin Hangi Şehirde Oturduğunu Öğrendikten Sonrada TürkTelekomun Rehber Sitesine girip kişinin oturduğu şehiri seçip adı ve soyadı ile arama yapıyoruz ayrıcada bu adı soyadı taşıyan fazla insan olmaması içinde dua ediyoruz ![]() ![]() Ve Şansımız sonucumda kişinin adresini ve telefonunu bulduk artık telefon açıp ana avrat sövüp rahatlaya bilirsiniz ![]() ![]() ![]() Şaka Bir yana arkadaşlar bunları bilmeyen arkadaşlar için sabahın 05:40'na kadar döküman hazırladım umarım birnevi faydam olur ve inşallah'ta diğer anlatmış olduğum şeyler gibi bu dökümanı'da başka sitelerde ve forumlar'da görmem ve devamını'da getiririm Saygılarımla Düzenleyen Balamir : 13-08-2008 at 12:30. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25922 Yer: ben de anlamadım yerimi malatya-van arası heryer :D
Karma etkisi: 4262
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 424888
|
şifre ve ip numarasını gizlesen iyi edersin eleman kotalı internet kullanıyor gümbürtüye gitmesin
haber vermesi de cabası hadi telefon başına ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145736 Yer: /home/.conky
Karma etkisi: 8882
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 887616
|
Bu sayede kişinin ip'sini öğrenerek adsl'ye girebiliriz.netstat adam dosya yollamazsa işe yaramıyordu.Eline sağlık
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Alıntı:
Arkadaşım Öncelikle Yorumlarınız İçin Ben Teşekkür Ederim Netstat Özelliğini Değil Farklı Bir Yol Anlattım Bu Daha'da İşlevsel Saygılarımla Düzenleyen Balamir : 12-08-2008 at 12:25. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
|
Biliyorum işte netstat işe yaramıyor bence bu yöntemde adam hayatta çakmaz
![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Banned
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #245158 Yer: İn Dibi
Karma etkisi: 1435
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 143156
|
allah senden razı olsun kardeş ellerin dert görmesin helal olsun çok işime yaradı şimdi milletin ip sini buluyorum helal vallaha tebrikler
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #108615
Karma etkisi: 50
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4467
|
eline sağlıkta kardeş sanırım ip sini browsera yazdığımızda web server kuruluysa karşı pcde ve portlar açıksa direkt servera yönlendirir aksi taktirdede ip sini yazıp modemine ulaşıldığnı sanmıyorum. sayfa görüntülenemiyor demesi lazım.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #246221 Yer: Mivv Suono
Karma etkisi: 21219
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2121472
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135108 Yer: BirZamanLarBuraydı...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1347390
|
balamir süpersin ya tek kelime ile kardeşim allah senden razı olsun
BEN BİRTEK ASTERİKS KEY İ bulamadım balamir o yok o sitede yaw :SDüzenleyen ωαгзż : 12-08-2008 at 22:23. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #241550 Yer: imiz belli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1040735
|
Girmiyo .explorer a ıp yazıom acmıo hıc bısı
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Kalfası
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #242746 Yer: konya
Karma etkisi: 71
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6770
|
çok güzel paylaşım, emeğin için çook teşekkür ederiz
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73088 Yer: İSTANBUL/GAZİOSMANPAŞA
Karma etkisi: 54175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5415322
|
peki telefonunu bulup küfür ettiğiniz kişinin telefonunun ekranında aradığınız numara çıkarsa ne olacak?onuda düşündünüzmü?
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|